Fiul Monicăi Ridzi, declarație emoționantă: Aici arată ca la închisoare

Tiberiu Ridzi a avut o intervenție telefonică la România TV unde a vorbit despre soția sa care acum se află la spitalul penitenciarului Jilava.

Acesta a povestit că fiul și fetița lor au mers să o viziteze pe Monica Iacob Ridzi la închisoare. Micuții au fost grav afectați de vizita cu dispozitiv de separare la care au avut dreptul. În plus, fiul lor în vârstă de patru ani a făcut o declarație emoționantă.

"Copiii știau că mama lor este la spital. Eu le-am spus că acel separator este pentru a nu  transmite boli. Le-am zis ca mami este într-o perioadă mai grea. Băiețelul meu, la un moment dat, a spus ceva de genul: Mami, aici arată ca la închisoare, dar tu nu ești la închisoare", a povestit soțul Monicăi Iacob Ridzi.

Cu o zi în urmă, fostul ministru a transmis un mesaj în care se plângea de condițiile din închisoare, referindu-se la vizita făcută de micuții ei.

"Mă întreb câți oameni trebuie să mai moară în penitenciare sau să se îmbolnăveasca grav, câte procese să mai piardă România la CEDO pentru ca să se facă ceva și pentru cei care, odată ajunși în penitenciare, sunt condamnați, a doua oară, la umilință? Condamnare primesc, deopotrivă, și familiile deținuților, și copiii lor care vin să-și vadă părinții în condiții improprii, greu de descris. Copiii mei au fost deja grav afectați de vizită cu dispozitiv de separare la care au avut dreptul. Și nu doar ai mei. La acești copii nu se gândește nimeni? De ce trebuie pus un geam între o mamă și copiii ei de doar câțiva anișori? Dacă mama nu a fost acuzată de fapte de violență, vizitele cu dispozitiv de separare pot fi considerate tratament inuman, o formă de tortură atât pentru mama, cât și pentru copii, tratament interzis de lege", scria Monica Iacob Ridzi.

VEZI ȘI: Andreea Crețulescu, despre Ridzi: S-a întâmplat un lucru de-a dreptul HALUCINANT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel