STEAUA, motiv de controversă între membrii CNA: "Nu există o astfel de decizie"

Consiliul Naţional al Audiovizualului a emis televiziunilor înştiinţări prin care le anunţă că jurnaliștii nu mai au voie să pronunţe numele echipei Steaua.

Primul meci sub incidența aceastei decizii a fost returul semifinalei din Cupa Ligii, de miercuri, când Steaua a fost învinsă de Astra, scor 2-0, dar s-a calificat în finală graţie rezultatului din prima manşă. Comentatorii Digisport au folosit pe parcursul întregii transmisii, dar şi la analiza de după, denumirea de "FC Steaua SA".

Vezi și: Steaua București, interzisă la TV de CNA

"Laura Georgescu a decis în numele CNA"

Un membru CNA a dezvăluit însă joi că o asemenea decizie nu a fost luată niciodată în cadrul Consiliului. Valentin-Alexandru Jucan susține că preşedintele CNA, Laura Georgescu, a notificat televiziunile fără a aduce acest subiect în discuţie în timpul unei şedinţe.

"Nu există o astfel de decizie. Şi eu şi colegii mei am rămas surprinşi când am citit informaţiile din presă. Cu claritate subliniez că nu este vorba de o decizie CNA. Nu am avut niciodată pe ordinea de zi acest subiect. Fără ştirea noastră, doamna Laura Georgescu, după ce a avut o corespondenţă cu mai mulţi petiţionari care au ridicat această problemă, a notificat televiziunile, folosind semnătura şi antetul CNA", a explicat Valentin Jucan, citat de ziare.com.

Mesaj către televiziuni

De asemenea, Valentin Jucan a anunţat televiziunile că notificarea trimisă de preşedintele CNA nu trebuie luată în seamă.

"Nu este treaba noastră, nu putem să facem politica editorială a televiziunilor. Ceea ce a făcut Laura Georgescu este ingerinţă (n.r. - amestec nedorit, nejustificat în viaţa unei persoane sau a unui stat) în audiovizual. Singurele decizii care trebuie luate în seama sunt cele care au 6 voturi 'pentru' în plen. Televiziunile nu riscă nimic", a precizat membrul CNA.

Citește și: Dezastru pentru Armată dacă Steaua pleacă din Ghencea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel