Victor Ciutacu, mesaj despre jurnaliștii care l-au adorat pe Traian Băsescu

Victor Ciutacu a scris, pe blogul său, despre jurnaliștii care odinioară îl adorau Traian Băsescu, iar acum aceștia primesc palme din partea fostului președinte.

De asemenea, realizatorul emisiunii "Ediția de seară", de la România TV, a făcut referire la celebrele episoade în care fostul președinte îi jignea pe ziariști. Victor Ciutacu a subliniat faptul că odată ce puterea s-a schimbat, anumiți jurnaliști s-au lepădat de Traian Băsescu și încearcă să intre în grațiile altor politiceni.

"Când ne-a porcăit pe noi cum i-a ieșit pe gaura gurii (găozari, țigănci împuțite, tonomate, slugi), țucălarii lui i-au găsit scuze: noi am început, e și el om, își apără familia, nevoie și neamul, de ce să tacă, e libertate de expresie etc. Astăzi, apărătorii necondiționați de odinioară ai agresorului, în căutare de-o pâine mai bună și de stăpâni cu acces la lichidități, au devenit critici la adresa lui. Și primesc exact ce ne-a oferit și nouă când, acum mulți ani, scriam și spuneam ceea ce ei abia acum și-au făcut curaj să remarce: insulte și flegme-n ochi. Brusc, se simt vexați, că e inadmisibil ca un fost președinte s-o ardă bijărește. Nu, dragii taichii, omul nu s-a schimbat deloc, e același derbedeu egal cu el însuși, dar, după ce ați schimbat voi curul de pupat, vi s-au deschis ochii și vi s-a ascuțit simțul critic...", a scris Victor Ciutacu pe blogul său.

Dan Tapalagă nu-l mai adoră pe Traian Băsescu

În urmă cu o zi, Traian Băsescu a transmis un mesaj foarte dur care îl viza pe jurnalistul care cândva îl adora pe fostul președinte. Vorbim despre Dan Tapalagă pe care astăzi Traian Băsescu îl numește "lingător de clanţe de ambasade occidentale şi admirator de picioare".

VEZI ȘI: Traian Băsescu îl atacă pe Dan Tapalagă. Ce spune Bogdan Chirieac 

"Lingătorul de clanţe de ambasade occidentale şi admirator de picioare a lansat astăzi o teorie similară cu cea susţinută de Ponta şi televiziunile turnătorului bătrîn Felix precum şi de aceea a mai tînărului lui coleg de arme Ghiţă şi anume: Băsescu a protejat un grup de corupţi care abia acum, după plecarea acestuia de la Cotroceni poate fi anchetat.

Nimic mai neadevărat. Nu am protejat pe nimeni. Nu veţi găsi procuror, judecător sau poliţist care să poată confirma intervenţia mea pentru cineva.

Este însă un efort propagandistic uriaş al slugilor să dărîme schimbările din perioada 2004 - 2014, să nege această perioadă pentru a construi o statuie la umbra căreia să-şi găsească o funcţie de lingău şi dacă se poate să demonstreze că azi "cu dumneavoastră să trăiţi", a început funcţionarea justiţiei", scrie miercuri Traian Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel