Senatorul Mihai Dănuț trece din PC în PNL

PNL mai face o achiziție importantă în Parlament: senatorul Mihai Dănuț, liderul Organizației Județene PC Brăila și vicepreședinte al formațiunii la nivel național, își pregătește trecerea în rândurile liberalilor, potrivit informațiilor prezentate de infobraila.ro.

Conform sursei citate, senatorul a purtat mai multe discuții la nivel central pentru înscrierea în PNL, urmând ca mutarea să se concretizeze în perioada imediat următoare.

Co-președintele PNL Brăila, Cătălin Boboc, a confirmat informația, precizând că Mihai Dănuț ar reprezenta "un plus valoare pentru Partid", în contextul alegerilor locale de anul viitor.

"Da, e corectă informația! Au existat niște discuții la nivel central, chiar și eu am avut cu domnul senator niște discuții pe această temă, și nu numai. Există intenția domnului Mihai Dănuț de a trece la PNL", a declarat senatorul Cătălin Boboc.

Mihai Dănuț, fost consilier local PRM și lider local al partidului condus de Corneliu Vadim Tudor, a fost ales senator pe listele PP-DD, în 2012. La doar câteva luni de la alegerile parlamentare, senatorul și-a anunțat în Parlament demisia din PP-DD și trecerea în tabăra conservatorilor, alăturându-se astfel USL.

Vezi și: Mihai Stănișoară demisionează din Parlament și se retrage din politică

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel