Alessandra Stoicescu, după mesajul lui Traian Băsescu: Halucinant tupeu

Alesandra Stoicescu a oferit o reacție cu privire la mesajul lui Traian Băsescu prin care îi cere demisia lui Victor Ponta.

VEZI ȘI: Ludovic Orban, apel către deputați în cazul Victor Ponta

"Halucinant tupeu. Halucinant! Lui Traian Băsescu i-au spus peste 7 milioane de români să plece acasă și el a dat ordin să se facă o erată pentru a rămâne în continuare. Halucinant", a spus Alessandra Stoicescu referitor la mesajul fostului președinte.

Ce mesaj a transmis Traian Băsescu

Traian Băsescu a reacționat cu privire la cazul lui Victor Ponta. Fostul președinte este de părere că premierul ar trebui să își dea demisia.

"Bună ziua, Viorel,

Dacă vrei să nu faci mai mult rău decât ai făcut țării din 2012 și până acum, fă te rog un lucru simplu: PLEACĂ ACUM!

Fiecare minut pe care îl petreci în fruntea guvernului este un dezastru pentru credibilitatea României. Deci, încă o dată, PLEACĂ, PLEACĂ ACUM!

Iar dacă tu nu știi că țara este mai presus de interesele tale, vei învăța acest lucru, dar din păcate pe spinarea românilor. Ascultă te rog pe unul mai bătrân ca tine, PLEACĂ ACUM!".

VEZI ȘI: SRI nu este implicat în dosarul lui Victor Ponta. EXCLUSIV 

Klaus Iohannis i-a cerut demisia lui Victor Ponta

După o întâlnire de urgenţă la Cotroceni cu premierul, preşedintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia lui Victor Ponta, după ce DNA a anunţat că acesta este urmărit penal în dosarul lui Dan Şova.

"Primul ministru este învinuit de fapte penale. După părerea mea este o situaţie imposibilă pentru România. Pe de altă parte, pentru România cel mai rău lucru este o criză politică. Având în vedere toate acestea, solicit demisia primului ministru Victor Ponta", a spus Klaus Iohannis.

La scurt timp după cererea lui Klaus Iohannis, premierul Victor Ponta a anunţat pe Facebook că nu demisionează, susţinând că mandatul său de premier depinde de Parlament.

"Am avut cu Preşedintele Iohannis o discuţie institutională extrem de corectă şi civilizată! Respect poziţia sa publică, dar am fost numit în funcţie de Parlamentul României şi doar Parlamentul poate sa mă demită! Cred că respectarea principiilor constituţionale este esenţială pentru societatea noastră şi în niciun caz nu pot accepta că un procuror DNA este deasupra Parlamentului, Guvernului şi a cetăţenilor acestei ţări! Asta ar însemna dictatura şi cred că la peste 25 ani dupa 1989 ar fi o mare eroare pentru noi toţi!", a scris Ponta pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel