MOȚIUNE DE CENZURĂ PNL: Ponta lansează săgeți către Geoană și Gorghiu înainte de vot

Premierul Victor Ponta i-a atacat subtil pe președintele PSRO, Mircea Geoană, și co-președintele PNL, Alina Gorghiu, vineri, în Parlament, înainte de votul pentru moțiunea de cenzură împotriva Guvernului.

Vezi și: Ponta către liberali, în plenul Parlamentului: ”Cred că vă va veni timpul ...”

”În final, vreau să fac și două comentarii politice. 

În primul rând, să le mulțumesc tuturor colegilor din majoritate și, în special, colegilor mei de la Partidul Social Democrat, pentru faptul că au rezistat întotdeauna în ultimii 25 de ani la nenumăratele atacuri mincinoase ale propagandei. Sunteți un partid care de câte ori ați fost la guvernare ați făcut bine României, după care am plecat în opoziție și am revenit să reparăm lucrurile rele făcute de alții. Și, cu o singură excepție, v-ați ales lideri cu care vă puteți mândri. Vreau să vă asigur că atunci când nu voi mai fi președintele PSD, că nu voi mai fi la un moment dat, toate funcțiile sunt trecătoare, în nici un caz n-o să votez cu PNL, să dau jos Guvernul PSD, că doar nu sunt prostănac.

Și o ultimă urare și recunoaștere: Partidul Național Liberal a avut președinți oameni respectabili, oameni citiți, oameni cu capacitate politică și acum a ajuns să fie condus de Elena Udrea. Treaba lor ... ”, a declarat Victor Ponta. 

Citește și: Ce a ratat Victor Ponta din cauza moțiunii de cenzură

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel