Mercedes-Benz îi va livra o mașină lui Klaus Iohannis

Ziarul financiar scrie că Mercedes-Benz România îi va livra luna aceasta o limuzină S-Klasse președintelui Klaus Iohannis.

"Nu dorim să oferim informaţii referitoare la acest subiect", au spus reprezentanţii Mercedes-Benz România. Surse ale zf.ro spun, însă, că limuzina ar urma să fie livrată direct de importator. Va fi o versiune normală a S-Klasse, nu un Mercedes-Maybach S, versiunea de superlux a limuzinei germane. Mode­lul livrat va fi un S500 4Matic cu ampatament alungit, al cărui preţ standard este de 121.000 de euro cu TVA. Licitaţia a fost organizată de către Serviciul de Protecţie şi Pază, iar în "cursă" cu S-Klasse s-au mai înscris atât un dealer Audi cu limuzina A8, cât şi unul BMW ce a candidat cu Seria 7. SPP şi Administraţia Prezidenţială nu au oferit niciun comentariu pe acest subiect până la închiderea ediţiei.

Mercedes-Benz S-Klasse este una dintre cele mai utilizate limuzine din lume pentru şefii de stat. Traian Băsescu, Emil Constantinescu şi Ion Iliescu au utilizat limuzine Mercedes-Benz S-Klasse.

Pe piaţa locală S-Klasse este cea mai bine vândută limuzină de lux.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel