SIMONA HALEP, eliminată de KRISTINA MLADENOVIC în SFERTURI DE FINALĂ la BIRMINGHAM, scor 6-2, 0-6, 6-7 (4)

Simona Halep a fost eliminată de Kristina Mladenovic în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier de la Birmingham, după un meci dramatic, ce s-a întins pe durata a aproape două ore. Franțuzoaica de pe locul 43 WTA s-a impus în trei seturi în fața numărului 3 mondial, după ce a pierdut fără drept de apel primul set, a revenit fantastic în actul secund și s-a impus în tie-break-ul decisivului, scor final 6-2, 0-6, 6-7 (4).

Simona Halep a pornit ca din tun în meciul cu Kristina Mladenovic și s-a impus în primul set cu 6-2, după doar 28 de minute de joc. Adversara sa i-a oferit însă o replică pe măsură în actul secund, pe care l-a câștigat cu 6-0, la capătul a numai 23 de minute de joc.

În decisiv s-a mers cap la cap cu serviciul până la 3-4, când franțuzoaica a făcut break și a servit pentru meci. Românca a reușit imediat re-break-ul și a rămas în joc, egalând la 5, după care ambele sportive și-au făcut serviciul și au împins meciul în tie-break-ul decisivului. Aici, Simona Halep a condus cu 4-3, dar Kristina Mladenovic a revenit din nou și a câștigat patru puncte consecutive, obținând victoria și calificarea în semifinalele turneului, unde o va întâlni pe Karolina Pliskova, din Cehia, locul 12 WTA și cap de serie numărul 6.

UPDATE:

Iată desfășurarea Live Text a meciului

SIMONA HALEP - KRISTINA MLADENOVIC 6-2, 0-6, 6-7 (4)

-----------------------

Setul 3:

- 6-7 (4): Kristina Mladenovic câștigă tie-break-ul setului decisiv și o învinge pe Simona Halep, după o oră și 53 de minute de joc. Franțuzoaica mai elimină o favorită și se califică în semifinalele turneului de la Birmingham.

-----------------------

Tie-break: 

- 4-7: Kristina Mladenovic mai face un mini-break, se impune în tie-break și câștigă în trei seturi sfertul de finală cu Simona Halep.

- 4-6: Românca trimite în fileu și Mladenovic are două mingi de meci.

- 4-5 pentru franțuzoaică. Simona va servi de două ori.

- Românca trimite în fileu și e 4-4.

- 4-3 pentru Simona.

- Este 3-3 la jumătatea tie-break-ului, după un serviciu bun al româncei.

- 2-3 pentru Mladenovic în tie-break. Românca urmează de două ori la serviciu.

- Simona se apără incredibil și își ia înapoi mini-break-ul.

- Mladenovic are 1-2 în tie-break, cu un mini-break avans.

-----------------------

- 6-6: Simona Halep își face fără emoții serviciul și împinge meciul în decisiv, după un game la 15. Românca a servit bine și a condus cu 30-0. A urmat o dreaptă afară, al treilea ace al meciului, și punctul care i-a adus game-ul. Urmează tie-break.

- 5-6: Game la 15 reușit de numărul 43 în lume. Simona Halep servește pentru a împinge decisivul în tie-break.

- 5-5: Românca își face serviciul și egalează în decisiv. Mladenovic a avut 15-30, dar mingea trimisă de ea cu rever-ul în lung de linie a atins banda fileului și a căzut în terenul său. Simona Halep a revenit și condus cu 40-30, franțuzoaica a egalat, dar sportiva noastră a forțat și s-a impus la avantaj.

- 4-5: Simona Halep reușește re-break-ul și rămâne în joc. Sportiva noastră a avut 30-0 și 40-15 în acest game. Franțuzoaica a anulat prima șansă de break, cu o dreaptă câștigătoare trimisă din interiorul terenului, dar i-a făcut cadou punctul adversarei, comițând o dublă greșeală la 40-30.

- 3-5: Mladenovic profită de erorile Simonei Halep, face break la 15 și va servi pentru meci.

- 3-4: Numărul 43 mondial revine la conducerea decisivului, după un game în care a avut 0-40. A trimis afară pentru 15-40, iar Simona s-a apropiat grație unui nou rever în lung de linie câștigător. Kristina a închis însă punctul, după care a cerut din nou intervenția antrenorului său.

- 3-3: Simona Halep își face serviciul și egalează situația la mijlocul decisivului. Românca a avut 40-15, Mladenovic a reușit un retur câștigător, dar sportiva noastră a închis punctul cu un backhand splendid în lung de linie, marcă înregistrată.

- 2-3: Franțuzoaica își face serviciul la 15, într-un game cu puncte foarte frumoase, nivelul jocului arătat de cele două jucătoare fiind unul extrem de ridicat.

- 2-2: Simona Halep trimite doi ași, pentru un game câștigat ușor pe propriul serviciu, la 15.

- 1-2: Kristina Mladenovic își face serviciul după un game extrem lung și de disputat, în care Simona Halep avut 30-15, dar a trimis puțin afară dreapta în lung de linie. Franțuzoaica și-a adjudecat game-ul după alte trei șanse de 1-2 irosite. De remarcat că Mladenovic nu mai este la fel de redutabilă cu serviciul: nu îi mai intră primul la fel de des ca în setul secund, iar pe al doilea   Simona Halep o taxează cu returul.

- 1-1: Simona Halep rupe seria de șapte game-uri consecutive ale adversarei și câștigă la zero pe propriul serviciu, profitând și de greșelile comise de franțuzoaică.

- 0-1: Kristina Mladenovic începe bine și decisivul, cu un game alb pe propriul serviciu.

- ora 15:22 - A început setul decisiv, cu franțuzoaica la serviciu.

-----------------------

- Setul 2:

- 0-6: Kristina Mladenovic își adjudecă setul secund în 23 de minute și împinge meciul în decisiv, după un game în care sportiva noastră a jucat mai mult cu serviciul 2. Franțuzoaica a avut 0-40 pe serviciul Simonei Halep, românca a anulat cele trei mingi de set, însă Mladenovic și-a procurat un avantaj, iar locul 3 WTA a comis o nouă dublă greșeală și i-a făcut cadou setul. La finalul setului, Mladenovic a solicitat intervenția antrenorului său.

- 0-5: Setul secund pare pierdut pentru Simona Halep. Românca a avut 30-15 pe serviciul advers, dar a trimis mult afară lungul de linie cu dreapta. Și-a procurat o șansă de break grație unui retur imparabil trimis în diagonală, dar franțuzoaica a revenit cu serviciul și a închis punctul cu doi ași.

- 0-4: Românca este de nerecunoscut și îi face cadou adversarei un break la zero, după ce a comis nu mai puțin de trei duble greșeli în acest game.

- 0-3: Mladenovic continuă să evolueze foarte bine în debutul setului secund și se distanțează de Simona Halep. Franțuzoaica servește puternic și continuă bine punctele, atunci când românca nu returnează direct câștigător, cum a fost cazul o dată în acest game.

- 0-2: Simona Halep a scăzut puțin nivelul jocului și îi permite adversarei să facă break. Mladenovic a avut 15-40, românca a egalat, dar locul 43 WTA a făcut punct pe serviciul advers la avantaj.

- 0-1: Franțuzoaica începe bine setul secund, cu un game alb.

- ora 14:58 - A început setul 2. Mladenovic servește.

-----------------------

- Setul 1: 

- 6-2: Simona Halep continuă să fie solidă pe propriul serviciu și își adjudecă primul set, după doar 27 de minute de joc.

- 5-2: Românca se apără bine pe serviciul advers și mai face un break, urmând să servească pentru câștigarea setului.

- 4-2: Simona Halep continuă să joace foarte bine și câștigă primul game alb al partidei.

- 3-2: Mladenovic își face serviciul, profitând de trei erori neforțate ale sportivei noastre, într-un game în care franțuzoaica a comis și prima dublă greșeală din meci.

- 3-1: Încă un game la 15 pentru locul 3 mondial, care s-a distanțat repede, după un ace și dreaptă câștigătoare. Românca a continuat să servească bine și a reușit să confirme break-ul reușit în game-ul precedent.

- 2-1: Simona Halep joacă încântător și reușește primul break al meciului, la 15. Românca a început game-ul cu un vole drive câștigător, trimis din interiorul terenului, pe linie, urmat de un retur impecabil, și arată o deplasare în teren extrem de bună.

- 1-1: Românca egalează fără prea mari probleme situația în debutul setului: își face serviciul la 15.

- 0-1: Mladenovic își face primul serviciu, după un game disputat, în care Simona Halep a condus cu 30-0 și a avut și o minge de break. Franțuzoaica a revenit însă de fiecare dată, grație mingilor trimise afară de româncă, și s-a impus la avantaj, tot după o eroare a sportivei noastre. De remarcat că Simona Halep a reușit două lovituri câștigătoare minunate în acest game, una cu backhand-ul, cealaltă cu forehand-ul.

-----------------------

- ora 14:28 - A început meciul Simona Halep - Kristina Mladenovic. Jucătoarea din Franța servește prima.

- ora 14:22 - Simona Halep și Kristina Mladenovic și-au făcut apariția pe Terenul Central de la Birmingham și se încălzesc înainte de începerea partidei.

Vezi și: Ce adversară o așteaptă pe Halep în semifinale la Birmingham

-----------------------

- ora 14:12 - Karolina Pliskova o învinge în două seturi identice pe Carla Suarez-Navarro, scor 6-2, 6-2, și se califică în semifinalele de la Birmingham. În câteva minute va începe meciul dintre Simona Halep și Kristina Mladenovic.

- ora 13:38 - Karolina Pliskova a câștigat cu 6-2 primul set al meciului împotriva Carlei Suarez-Navarro.

-----------------------

Știrea inițială:

SIMONA HALEP - BIRMINGHAM 2015. Organizatorii turneului de categorie Premier de la Birmingham au anunțat, joi seară, când va juca principala favorită, Simona Halep, în sferturile de finală ale competiției.

Vezi și: SIMONA HALEP s-a calificat în SFERTURI DE FINALĂ la BIRMINGHAM, după 6-1, 6-3 cu KLARA KOUKALOVA


SIMONA HALEP - BIRMINGHAM 2015. Pentru un loc în semifinalele de la Birmingham, Simona Halep se va duela cu Kristina Mladenovic, din Franța, locul 43 WTA, care a trecut în optimi de Barbara Strycova (Cehia, locul 28 WTA și cap de serie numărul 10), cu scorul de 7-6 (4), 6-2.

SIMONA HALEP - BIRMINGHAM 2015. Meciul dintre cele două se va disputa vineri și este al doilea programat pe Terenul Central de la Birmingham, "Ann Jones", după confruntarea Carla Suarez-Navarro (Spania, locul 9 WTA și cap de serie numărul 3) - Karolina Pliskova (Cehia, locul 12 WTA, și cap de serie numărul 6), care se va desfășura de la ora 13:00. Astfel, partida Simona Halep - Kristina Mladenovic va începe în jurul orei 14:30 și va fi transmisă în format Live Text pe WWW.DCNEWS.RO.

SIMONA HALEP - BIRMINGHAM 2015. Kristina Mladenovic are 22 de ani și a învins-o pe Simona  Halep în singurul lor duel direct de până acum, anul trecut, în primul tur de la Paris, scor 7-6 (1), 6-4.

SIMONA HALEP - BIRMINGHAM. Simona Halep va evolua vineri şi în sferturile probei de dublu  de la Birmingham, alături de partenera sa Heather Watson (Marea Britanie). Ele vor întâlni  perechea Yung-Jan Chan/Jie Zheng (Taiwan/China). Meciul va fi al treilea de pe Terenul 1. Prima partidă de pe această arenă va începe la ora 15:00.

Citește și: Reacții în presa străină, după calificarea Simonei Halep în sferturi la Birmingham

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel