STEAUA - PARTIZAN BELGRAD LIVE TEXT, în turul 3 preliminar din Liga Campionilor: Faze importante și scor final

Steaua a remizat cu Partizan Belgrad, scor 1-1, în primul meci din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Sârbii au deschis scorul în minutul 63, prin Vulicevic, care a șutat imparabil la colțul lung, în vreme ce pentru campioana României a egalat Varela, cu o lovitură de cap, din centrarea lui Hamroun. După reușita egalizatoare din minutul 82, elevii lui Mirel Rădoi au forțat victoria, iar finalul s-a jucat pe contre și a fost de-a dreptul dramatic. Ambele echipe au irosit câte o ocazie uriașă de gol în prelungiri, iar soarta calificării se va decide săptămâna viitoare, în infernul de la Belgrad.

UPDATE:

-------------------------

Iată desfășurarea Live Text a meciului de pe Arena Națională:

STEAUA - PARTIZAN BELGRAD 1-1


- min 90+4: Fluier final pe Arena Națională. Steaua și Partizan termină la egalitate, scor 1-1.

- min. 93: Saponjic trage de la distanță, peste poarta lui Cojocaru.

- min. 92: Mihalcea intră în locul lui Hamroun.

- min. 91: Steaua răspunde prin Hamroun, care este servit excelent în careu de Chipciu și trage puternic cu stângul, de la 12 metri. Zivkovic respinge însă incredibil cu piciorul.

- min. 90: Partizan ratează o ocazie imensă de gol, prin Brasanac, care a trimis peste poartă din vole, singur, de la opt metri de poartă.

- min. 83: Ilic intră în locul lui Babovic la Partizan.

- min. 82: GOL STEAUA! Varela egalează cu o lovitură de cap, din centrarea lui Hamroun. Căpitanul ”roș-albastru” a împins mingea în poarta goală, profitând de faptul că Zivkovic a alunecat în momentul în care a vrut să iasă pe centrare. Steaua - Partizan 1-1.

- min. 80: Tudorie deviază bine o minge pentru Chipciu, dar portarul sârbilor iese și reține din fața șeptarului stelist.

- min. 76: Petrovic primește galben pentru proteste.

- min. 76: Toșca încheie cu un șut modest din vole o acțiune prelungită de atac a Stelei.

- min: 75: Breeveld îi lasă locul în teren lui Tahar.

- min. 72: Breeveld primește galben pentru un fault dur la mijlocul terenului.

- min. 70: Ninkovic intră în locul lui Oumaru.

- min. 66: Alcenat se infiltrează în defensiva adversă și este servit în careu de Chipciu, dar șutul său cu stângul nu prinde cadrul porții.

- min. 65: Cojocaru reține în doi timpi șutul din lovitură liberă.

- min. 65: Tudorie intră în locul lui Adi Popa.

- min. 64: Varela vede galben pentru un fault făcut în marginea careului la Oumaru.

- min. 63: Partizan Belgrad deschide scorul prin fundașul dreapta Vulicevic, care marchează cu un șut în diagonală, servit bine în careu de puștiul Saponjic. Steaua - Partizan 0-1.

- min. 58: Fabricio vede galben pentru o intervenție întârziată asupra lui Tade.

- min. 51: O nouă ocazie mare pentru Steaua! Hamroun trage violent de la peste 30 de metri, dar Zivkovic respinge acrobatic de sub bară.

- min. 47: Ocazie imensă irosită de Adi Popa! Românul a pătruns din flancul drept, a driblat doi adversari și a intrat în careu, dar șutul său cu piciorul stâng a ratat ținta.

- ora 22:32 - A început repriza a doua. Sârbii au avut lovitura de start.

-------------------------

- min. 45+1: Arbitrul olandez pune capăt primei reprize. Steaua - Parizan e 0-0 la pauză, după o rundă dominată de sârbi.

- min. 45: Hamroun dejoacă ieșirea la ofsaid a sârbilor, însă șutul său din vole la colțul scurt este prins în doi timpi de Zivkovic.

- min. 44: Varela intervine excelent la șutul trimis din careu de Saponjic și respinge afară.

- min. 41: Adi Popa primește cartonaș galben, după un fault tactic la Oumaru, prin care a oprit un contraatac.

- min. 31: Alcenat trimite un ”covrig” în fața porții, dar nici Tade, nici Hamroun nu reușesc să ajungă la minge.

- min. 25: Cojocaru intervine încă o dată foarte bine și scoate o lovitură de cap venită în urma cornerului. Sârbii par să fi pus stăpânire pe joc și își creează tot mai multe șanse de gol.

- min 24: Zivkovic trage puternic de la 25 de metri, dar Cojocaru respinge, după care Alcenat intervine excelent și trimite în corner.

- min. 21: Varela este aproape de o eroare uriașă, dar tot el revine și îl deposedează în careu pe nou-intratul Sapojnic.

- min 19: Prima schimbare a partidei: un puști de 18 ani, Saponjic, intră în locul lui Bojinov.

- min. 16: Bojinov părăsește terenul, din cauza unei accidentări.

- min. 14: ”Roș-albaștrii” ies din nou foarte bine pe contră: Hamroun trece pe sub centrarea lui Adi Popa, iar Chipciu șutează modest de la marginea careului.

- min. 12: Steaua iese excelent pe contraatac: Tade centrează din partea stângă, mingea traversează careul advers, dar nu este ajunsă de Hamroun, pentru a o introduce în poartă.

- min. 9: Papp este depășit ușor în flancul stâng de Oumaru, care pătrunde și centrează în fața porții. Toșca intervine însă excelent în fața a doi adversari, iar Cojocaru reține mingea.

- min. 8: Muniru trage de la mare distanță, dar șutul e moale și Zivkovic reține fără probleme.

- min. 5: Arbitrul olandez Kevin Blom îi refuză lui Hamroun un fault evident la marginea careului.

- min. 4: Chipciu l-a găsit bine pe Adi Popa în careu. Acesta a pătruns pe linia de fund, dar s-a oprit inexplicabil și a fost deposedat de un fundaș advers.

- min. 1: Partizan începe în atac și are două acțiuni periculoase în primul minut, dar Varela și Cojocaru îndepărtează pericolul din careul ”roș-albaștrilor”.

- ora 21:30 - A început meciul Steaua București - Partizan Belgrad, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. ”Roș-albaștrii” au dat lovitura de start a partidei.

-------------------------

- ora 20:40 - Iată echipele de start din această seară:

Steaua: Cojocaru - Alcenat, Papp, Varela (cpt.), Toșca - Muniru, Breeveld - Ad. Popa, Hamroun, Chipciu - Tade. Rezerve: Fl. Niță - Râpă, Guilherme, Al. Tudorie, Vl. Mihalcea, Tahar, Enceanu. Antrenor principal: Massimo PedrazziniDirector sportiv: Mirel Rădoi 

Partizan Belgrad: Z. Zivkovic - Vulicevic, Balazic, Fabricio, N. Petrovic - Brasanac, Jevtovic, Babovic - Oumaru, Bojinov, A. Zivkovic. Rezerve: Kljajic - Cirkovic, Bogosavac, Ninkovic, Ilic, Trujic, Saponjic. Antrenor: Zoran Milinkovic 

-------------------------

Știrea inițială:

STEAUA - PARTIZAN BELGRAD LIVE TEXT. În ziua meciului cu Partizan Belgrad, Steaua are parte de vești bune, dar și de unele mai puțin îmbucurătoare. Antrenorul Mirel Rădoi se va putea baza pe căpitanul Fernando Varela, revenit după o accidentare, dar Nicușor Stanciu nu a putut fi recuperat și va fi indisponibil în această seară.

Vezi și: Capitolul important unde Steaua o domină categoric pe Partizan

STEAUA - PARTIZAN BELGRAD LIVE TEXT. Jugurtha Hamroun îl va înlocui pe marcatorul primului gol din dubla cu Trencin, cel care a deschis drumul către calificarea în această fază. Algerianul este, de altfel, celălalt marcator al meciului tur cu slovacii.

STEAUA - PARTIZAN BELGRAD LIVE TEXT. Principala amenințare pentru Steaua este bulgarul Valeri Bojinov, un atacant în vârstă de 29 de ani care a petrecut zece sezoane în fotbalul italian.

STEAUA - PARTIZAN BELGRAD LIVE TEXT. Campioana Serbiei vine după o victorie la scor în campionat, scor 6-0 cu Jagodina în etapa secundă.

Citește și: De ce jucători de la Steaua se teme antrenorul lui Partizan

STEAUA - PARTIZAN BELGRAD LIVE TEXT. De partea cealaltă, Steaua vine după o remiză cu CFR Cluj, scor 1-1, în runda a treia din Liga 1, la capătul unui meci pe care Mirel Rădoi l-a început cu doar doi dintre titularii obișnuiți în teren.

Iată echipele probabile, conform digisport.ro:

Steaua: Cojocaru - Alcenat, Papp, Varela, Guilherme - Breeveld, Muniru - Ad. Popa, Chipciu, Hamroun - Tade. Antrenor: Mirel Rădoi;

Partizan: Z. Zivkovic - Bandalovski, Balazic, Fabrisio, Petrovic - Jevtovic, Lukic - A. Zivkovic, Ilic, Ninkovic - Bojinov. Antrenor: Zoran Milinkovic.

Vezi și: Ce incertitudine are staff-ul Stelei înainte de meciul cu Partizan

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel