SIMONA HALEP - JELENA JANKOVIC, în TURUL 2 de la TORONTO 2015

SIMONA HALEP - TORONTO 2015. Simona Halep și-a aflat, marți seară, prima adversară pe care o va întâlni în turneul de categorie Premier de la Toronto.

MECIUL SIMONA HALEP - JELENA JANKOVIC ESTE TRANSMIS LIVE AICI


SIMONA HALEP - TORONTO 2015. Românca este cap de serie numărul 2, astfel că va evolua direct din turul secund în Canada, unde o va întâlni pe sârboaica de pe locul 23 WTA, Jelena Jankovic, pe care a învins-o dramatic în finala celui mai important turneu câștigat în carieră, la Indian Wells.

Citește și: Prima surpriză majoră la Toronto! Williams a fost eliminată

SIMONA HALEP - TORONTO 2015. Jelena Jankovic a trecut în manșa inaugurală de la Toronto de Caroline Garcia (locul 38 WTA), scor 7-6 (4), 6-2, după o oră și 37 de minute de joc.

SIMONA HALEP - TORONTO 2015. Simona Halep și Jelena Jankovic s-au mai întâlnit de cinci ori de-a lungul timpului, iar românca o domină clar pe sârboaică în meciurile directe, câștigând patru dintre ele.

SIMONA HALEP - TORONTO 2015. Jankovic s-a impus doar în prima partidă jucată împotriva Simonei Halep, în 2010 - la US Open, în trei seturi, scor 6-4, 4-6, 7-5. Românca a învins-o pe sârboaică la Bruxelles - în 2012, la Roma - în 2013, la Australian Open - în 2014, și în finala din acest an de la Indian Wells, de fiecare dată în trei seturi.

Vezi și: Simona Halep și-a anunțat planurile de viitor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel