SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER LIVE TEXT, în OPTIMI DE FINALĂ la TORONTO 2015, de la ORA 20:00

Simona Halep s-a calificat joi seară în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier de la Toronto, după un meci pe cât de frumos, pe atât de dramatic, jucat în compania nemțoaicei de pe locul 11 WTA, Angelique Kerber. Românca s-a impus în trei seturi, scor 6-3, 5-7, 6-4, la capătul a două ore și 22 de minute de joc.

La fel ca în meciul din turul 2, Simona Halep a arătat un joc solid în partida cu Angelique Kerber și pare că și-a revenit după perioada nefastă din sezonul de zgură și iarbă. Însă, spre deosebire de meciul cu Jelena Jankovic, Simona Halep a arătat o oarecare inconstanță în joc și a avut momente în care a comis numeroase greșeli neforțate, permițându-i nemțoaicei să-și adjudece setul secund și să împingă partida în decisiv.

În sferturile de finală de la Toronto, Simona Halep se va bate Agnieszka Radwanska (locul 14 WTA și cap de serie numărul 6), care a trecut în optimi de Alize Cornet (locul 28 WTA), scor 6-2, 4-6, 6-4.

Iată desfășurarea Live Text a meciului:

UPDATE:

SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER 6-3, 5-7, 6-4

----------------------------

Setul 3

- 6-4: Simona Halep încheie meciul cu un ace și un game alb și se califică în sferturile de finală de la Toronto, după un meci foarte disputat, de două ore și 22 de minute.

- 5-4: Simona Halep joacă admirabil și își macină adversara. Românca face break alb și va servi pentru calificarea în sferturile de finală de la Toronto.

- 4-4: Românca își pierde destul de ușor serviciul, la 30, și îi permite adversarei să egaleze.

- 4-3: Game senzațional făcut de Simona Halep pe serviciul adversarei. Românca a avut 40-15, dar nemțoaica i-a anulat cele două șanse de break. Românca s-a impus într-un final la avantaj, fructificând a cincea șansă de 4-3, într-un game în care a reușit un nou punct fantastic. Simona Halep a avut o reacție incredibilă după un passing impecabil trimis de Kerber, și a salvat o minge ce părea pierdută. De precizat că nemțoaica dă semne vizibile de oboseală și are momente în care pare epuizată după finalul punctelor. 

- 3-3: Simona Halep câștigă un game alb, după trei consecutive ale adversarei. Românca a reușit din nou un punct fantastic, în care s-a apărat exasperant pentru nemțoaică, iar aceasta a greșit într-un final.

- 2-3: După ce a fost condusă cu 2-0, Kerber a făcut trei game-uri consecutive și a trecut la conducerea decisivului. Românca va urma la serviciu, pentru a egala situația la jumătatea setului 3.

- 2-2: Nemțoaica face break și egalează în debutul decisivului, după ce a revenit fantastic de la 40-0 pe serviciul Simonei Halep.

- 2-1: Angelique Kerber reușește primul game din decisiv și rămâne la un break în spatele Simona Halep.

- 2-0: Numărul 3 WTA confirmă break-ul din debutul setului cu un game la 15 și se distanțează. Mai încurajatoare decât scorul sunt jocul și prospețimea arătate de româncă. 

- 1-0: Simona Halep începe excelent setul 3, cu un break la 15.

- ora 21:50 - A început actul decisiv, cu Angelique Kerber la serviciu.

----------------------------

Setul 2:

- 5-7: Angelique Kerber face break și câștigă setul secund, în ciuda revenirii reușite de Simona Halep, de la 2-5. Meciul se va decide în actul decisiv, după ce al doilea set a durat nu mai puțin de o oră.

- 5-6: Kerber se redresează și pune capăt seriei de game-uri reușite de românca. Nemțoaica își face serviciul, la 15, iar Simona Halep va servi pentru a trimite setul în tie-break.

- 5-5: Simona Halep își face serviciul și reușește să egaleze situația în setul secund, după ce a fost condusă cu 2-5. Românca a închis game-ul după un punct epuizant, pe care l-a jucat incredibil, în uralele fanilor ei prezenți pe Centralul de la Toronto.

- 4-5: Simona Halep câștigă un break vital, după o nouă revenire admirabilă, de la 0-30 pe serviciul advers. Românca va servi pentru a egala situația în setul 2, după ce acesta părea pierdut. Angelique Kerber a cerut o nouă intervenție a antrenorului său.

- 3-5: Românca își face serviciul, la 30, dar nemțoaica va servi pentru câștigarea setului secund.

- 2-5: Simona Halep a revenit din nou incredibil pe serviciul advers, de la 0-40, datorită unuo retur câștigător, urmat de două erori ale nemțoaicei. Românca a anulat alte trei avantaje al adversarei, după care s-a apărat admirabil și și-a procurat o șansă de break. Din păcate, a greșit și a trimis în fileu mingea care îi putea aduce break-ul. A urmat încă o minge de break, după un nou punct foarte disputat, în care sportiva noastră s-a impus, dar Kerber a egalat grație unei scurte perfecte. Simona Halep i-a făcut cadou nemțoaicei încă o șansă de 2-5, iar de data aceasta Kerber a închis game-ul cu un forehand în lung de linie. Românca va servi pentru a rămâne în set.

- 2-4: Un nou break reușit de Kerber, la 15, într-un game în care Simona Halep s-a remarcat cu un passing splendid câștigător.

- 2-3: Simona Halep face re-break după o revenire de la 15-40 pe serviciul advers. Românca a reușit două retururi excelente, Kerber a comis dublă greșeală la 40-40, iar Simona Halep a beneficiat de o nouă eroare a adversarei, care i-a adus break-ul.

- 1-3: Românca nu reușește să confirme break-ul și să egaleze în debutul setului 2. Simona Halep a comis prima dublă greșeală a meciului la 30-30 și a anulat mingea de break a nemțoaicei cu un punct foarte solid. A urmat un nou schimb spectaculos, câștigat de Kerber de data aceasta. Nemțoaica și-a adjudecat break-ul după intervenția arbitrului de scaun, care a anulat - corect, a dovedit reluarea - un punct al Simonei Halep.

- 1-2: Simona Halep primește un cadou uriaș din partea adversarei și reușește re-break-ul. Kerber a avut 15-40 pe propriul serviciu și două mingi de 0-3, dar a urmat o sarabandă a erorilor comise de nemțoaică, astfel că soarta game-ului s-a schimbat total, în favoarea sportivei noastre.

- 0-2: Kerber face break, după un game destul de disputat pe serviciul româncei, în care cele două jucătoare s-au succedat la conducere, dar nemțoaica a avut câștig de cauză.

- 0-1: Neamțoaica începe actul secund cu un game pe propriul serviciu, la 15.

- ora 20:47 - Setul 2 începe cu Angelique Kerber la serviciu.

----------------------------

Setul 1:

- 6-3: Simona Halep câștigă primul set al meciului cu Angelique Kerber, după un game alb, încheiat cu un ace. Nemțoaica a cerut intervenția antrenorului său înainte de startul actului secund.

- 5-3: Nemțoaica face primul game pe propriul serviciu, după ce a reușit să convertească o minge de set a Simonei Halep. Românca va servi pentru set.

- 5-2: Românca își face serviciul după ce a fost condusă cu 15-40, dar a revenit și a reușit să câștige patru puncte consecutive. Simona e la un singur game de adjudecarea setului inaugural.

- 4-2: Simona Halep beneficiază de un nou game plin de greșeli ale nemțoaicei și face break alb.

- 3-2: Angelique Kerber face un nou break la 0, de data aceasta însă datorită loviturilor bune reușite de ea, nu erorilor comise de româncă.

- 3-1: Românca returnează bine și profită de erorile adversarei, inclusiv de o dublă greșeală, pentru a câștiga încă un break, de data asta mult mai ușor, la 15.

- 2-1: Simona Halep îi face cadou adversarei un game alb, iar Kerber face re-break.

- 2-0: Game incredibil adjudecat de Simona Halep, care se apără incredibil pe serviciul advers, o obligă pe Kerber să greșească și face primul break al partidei, după ce a irosit alte patru mingi de break, dar a și anulat două șanse de 1-1. Locul 3 WTA a avut 40-15 pe serviciul advers, dar a irosit cele două șanse de break, cu o minge trimisă în fileu și una expediată afară. Nemțoaica a anulat a treia minge de break a Simonei Halep, cu un forehand foarte bun. Românca i-a anulat adversarei prima minge de 1-1. A anulat-o și pe a doua, cu lovitura sa preferată, un backhand superb în lungă de linie. A urmat un nou rever direct câștigător al sportivei noastre, dar Kerber a egalat cu serviciul din nou, pentru ca, într-un final, Simona Halep să închidă punctul cu o dreaptă splendidă câștigătoare, trimisă în diagonală.

- 1-0: Simona Halep face primul game al partidei, la 30, grație în special serviciului bun. Românca a reușit un ace în acest game, pe care l-a deschis cu o lovitură direct câștigătoare incredibilă, executată cu dreapta în lung de linie, contre-pied.

- ora 20:09 - A început meciul Simona Halep - Angelique Kerber, cu românca la serviciu.

----------------------------

- ora 20:01 - Simona Halep și Angelique Kerber și-au făcut apariția pe Terenul Central de la Toronto. După ce jucătoarele se vor încălzi timp de câteva minute, va începe meciul pentru sferturile de finală.

----------------------------

Știrea inițială:

SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER LIVE TEXT. Simona Halep s-a calificat în optimile de finală de la Toronto, unde în această seară se va bate cu nemțoaica Angelique Kerber pentru accederea în sferturile de finală. Meciul dintre locul 3 WTA și numărul 11 mondial este transmis în format LIVE TEXT pe WWW.DCNEWS.RO, cu începere de la ora 20:00.

SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER LIVE TEXT. Simona Halep și Angelique Kerber s-au mai întâlnit de două ori până acum, iar românca s-a impus de fiecare dată.

SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER LIVE TEXT. Primul duel direct a avut loc în 2009, la Saint Raphael, când Simona Halep a trecut în trei seturi de nemțoaică, scor 5-7, 6-2, 7-5. A doua dispută dintre cele două a avut loc anul trecut, în finala de la Doha, când jucătoarea noastră s-a impus lejer, scor 6-2, 6-2.

Vezi și: Simona Halep s-a calificat în optimi la Toronto!

SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER LIVE TEXT. Angelique Kerber s-a calificat în optimi la Toronto după succesul în două seturi, scor 6-2, 6-3, reușit miercuri în fața Monicăi Puig, din Puerto Rico.

SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER LIVE TEXT. Meciul Simona Halep - Angelique Kerber este al doilea al zilei programat pe Terenul Central de la Toronto și nu va începe mai devreme de ora 20:00. Prima partidă, între Roberta Vinci (Italia) și Daria Gavrilova (Rusia), va începe la ora 18.00. 

SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER LIVE TEXT. Partida Simona Halep - Angelique Kerber este transmisă în format LIVE TEXT pe WWW.DCNEWS.RO.

Citește și: SIMONA HALEP, după ce s-a calificat în OPTIMI la TORONTO: ”Am jucat cel mai bun tenis al meu”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel