PMP cere demisia lui Sorin Oprescu, după ce a fost reținut de DNA

Partidul Mișcarea Populară cere demisia primarului Capitalei, Sorin Oprescu, după ce acesta a fost reținut de DNA pentru luare de mită.

”Sorin Oprescu trebuie să demisioneze imediat! Corupţia la nivel înalt pare să nu aibă sfârşit în România. Bucureşti, capitala României, este şi ea afectată de corupţie, la cel mai înalt nivel.

Chiar Primarul General al capitalei, posibil candidat la un nou mandat din partea PSD, a fost reţinut de către procurorii DNA, fiind prins în flagrant delict de luare de mită.

Rezonanţa internă şi externă a cestui caz fără precedent, chiar şi pentru o ţară recunoscută pentru o administraţie profund coruptă, îl obligă pe Sorin Oprescu să demisioneze imediat din funcţia de Primar General, înainte de a aduce un prejudiciu de imagine uriaş bucureştenilor”, susține PMP într-un comunicat de presă.

CITEȘTE ȘI: Lucian Bolcaș, după reținerea lui Sorin Oprescu: Sunt descumpănit

Eugen Tomac, presedintele Partidului Miscarea Populară, a declarat că Sorin Oprescu ”a fost atât de sigur pe el încât a avut impresia ca poate face orice cu resursele Bucureștiului”.

"Reținerea primarului general confirmă reflexele de mână lungă care au dominat clasa politica de tranziție. Primarul USL, Sorin Oprescu, a fost atât de sigur pe el încât a avut impresia ca poate face orice cu resursele Bucureștiului.

E tot mai clar că ghilotina DNA este hotărâtă sa smulgă din rădăcini acest reflex ticălos al tranziției. Un primar trebuie sa răspundă doar în fata comunității care l-a ales, nu în fata unor grupuri de interese care îl transforma în slugă", a spus Tomac

Sorin Oprescu a fost reținut în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce ar fi fost prins în timp ce primea mită 25.000 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel