SIMONA HALEP - SABINE LISICKI LIVE TEXT în OPTIMI DE FINALĂ LA US OPEN 2015, după ORA 19:30

Simona Halep, locul 2 WTA și cap de serie numărul 2, s-a calificat luni seară în sferturile de finală de la US Open 2015, după o victorie memorabilă reușită în fața nemțoaicei Sabine Lisicki, locul 24 WTA și cap de serie numărul 24. Românca a reușit o revenire incredibilă, după ce a pierdut primul set la tie-break, și s-a impus la capătul a două ore și 34 de minute de joc, scor 6-7 (6), 7-5, 6-2.

Meciul dintre Simona Halep și Sabine Lisicki a fost unul extrem de spectaculos, cu puncte fantastice reușite de cele două sportive și numeroase răsturnări de situație.

Deși a părut că are probleme fizice încă din primul set și a încheiat în genunchi, la propriu, actul secund, Simona Halep a fost mai proaspătă decât adversara sa în decisiv, când și-a calibrat mult mai bine serviciul și s-a impus fără prea mari probleme, profitând și de problemele pe care Sabine Lisicki le-a acuzat la genunchi.

În sferturile de finală de la US Open 2015, Simona Halep va întâlni o adversară extrem de dificilă: pe Victoria Azarenka, numărul 20 mondial. Sportiva din Belarus a fost lider mondial și a câștigat două turnee de Grand Slam de-a lungul carierei. Acum Victoria Azarenka este pregătită de Wim Fissette, fostul antrenor al Simonei Halep.

Iată desfășurarea Live Text a meciului:

SIMONA HALEP - SABINE LISICKI 6-7 (6), 7-5, 6-2


----------------------

Setul 3:

- 6-2: Simona Halep face break la zero și câștigă incredibil meciul cu Sabine Lisicki, după mai bine de două ore și jumătate de la prima minge. Românca se califică în sferturile de finală de la US Open 2015, unde o va întâlni pe Viktoria Azarenka, locul 20 mondial.

- 5-2: Sportiva noastră continuă să servească mult mai bine decât în seturile precedente, revine de la 0-30 și face game-ul. Urmează Sabine Lisicki la serviciu. Simona Halep e la un singur game de calificarea în sferturile de la US Open 2015.

- 4-2: Simona Halep întrerupe seria game-urilor făcute cu serviciul și face break la avantaj. Românca va servi pentru 5-2 în decisiv.

- 3-2: Continuă seria game-urilor făcute cu serviciul. Simona Halep se impune la avantaj și revinde la conducerea decisivului.

- 2-2: Sabine Lisicki își face serviciul la avantaj, după un game în care s-a târâit pe teren. Nemțoaica pare să aibă probleme serioase la ambii genunchi și abia se mai poate deplasa.

- 2-1: Contrar evoluției din primele două seturi, ambele jucătoare și-au făcut serviciile în debutul decisivului. Românca s-a impus la 30, după un game în care a reușit un nou ace, iar nemțoaica urmează la serviciu.

- 1-1: Sabine Lisicki răspunde pe măsură, cu un game alb pe propriul serviciu.

- 1-0: Simona Halep începe excelent setul decisiv, cu un game la 15 pe propriul serviciu, încheiat cu un ace.

- ora 22:45 - Începe setul decisiv, cu Simona Halep la serviciu.

----------------------

- ora 22:36 - Arbitrul a anunțat că setul 3 va începe după o pauză de zece minute.

- Setul 2:

- 7-5: După o oră și 57 de minute de joc, Simona Halep câștigă dramatic setul secund și trimite partida în decisiv. Românca a salvat două mingi de 6-6 ale adversarei, după care și-a adjudecat prima șansă de set. Din păcate, la capătul unui punct foarte lung și disputat, sportiva noastră s-a așezat în genunchi din cauza efortului fizic și a durerii. Pe lângă problema de la coapsa stângă, Simona Halep a părut să acuze dureri și la spate.

- 6-5: Simona Halep se impune pe propriul serviciu și e din nou la un game distanță de a împinge meciul în decisiv. Sabine Lisicki urmează la serviciu.

- 5-5: Nemțoaica și-a făcut pentru prima dată serviciul în acest set exact când a avut mai mare nevoie, după ce Simona Halep a condus cu 30-0 și a fost la două mingi de a trimite partida în decisiv.

- 5-4: Sabine Lisicki reușește un nou break, la 30, și nu-i permite româncei să câștige setul secund pe propriul serviciu. Românca pare să resimtă tot mai mult efortul, căldura și problema de la coapsa piciorului stâng.

- 5-3: Simona Halep profită de erorile nemțoaicei și își mai adjudecă un break, la 15. Românca urmează să servească pentru câștigarea setului doi.

- 4-3: Sabine Lisicki se impune pe serviciul Simonei Halep, la 30, și rămâne aproape de româncă. Sportiva noastră a aruncat cu racheta de pământ după ce a pierdut acest game.

- 4-2: Simona Halep face break la 30 și se desprinde în setul secund. Nemțoaica nu și-a câștigat încă serviciul în acest set.

- 3-2: Simona Halep întrerupe seria break-urilor și își face prima serviciul în setul 2, după un game câștigat la 15.

- 2-2: Continuă seria break-urilor! E rândul româncei, care se impune la 15 și egalează situația în debutul setului secund. Simona Halep a reușit să câștige un punct incredibil, ce părea pierdut, dar pentru care a luptat admirabil și în care a obligat-o pe nemțoaică să greșească.

- 1-2: Sabine Lisicki profită de problemele româncei la serviciu și face break alb.

- 1-1: Românca reușește repede re-break-ul, la 15, grație unui challenge ispirat la o minge trimisă de puțin afară de nemțoaică.

- 0-1: Simona Halep începe prost și setul secund, permițându-i adversarei să facă break, la 30, după ce a irosit o primă șansă.

- ora 21:48 - A început setul secund al meciului Simona Halep - Sabine Lisicki.

----------------------

- ora 21:42 - Simona Halep a solicitat intervenția medicului după finalul primului set. Românca acuză o problemă la coapsa piciorului stâng.

----------------------

Setul 1:

- 6-7: Sabine Lisicki câștigă primul set al meciului cu Simona Halep la tie-break, după ce a salvat de-a lungul partidei două mingi de set ale româncei.

----------------------

Tie-break:

- 6-8: Sabine Lisicki concretizează prima minge de set pe care o are și câștigă actul inaugural, după o oră și trei minute de joc.

- 6-7: Românca greșește, iar nemțoaica are prima minge de set.

- 6-6: Lisicki salvează din nou o minge de set.

- 6-5: Simona Halep are minge de set, dar Lisicki servește.

- 5-5: Românca urmează la serviciu.

- 5-4 pentru Simona Halep, după un punct spectaculos, adjudecat însă de nemțoaică.

- 5-3 pentru sportiva noastră.

- 3-3 la jumătatea tie-break-ului.

- 3-2: Simona Halep trece la conducerea tie-break-ului.

- 2-2: Lisicki trimite afară.

- 1-2: Halep reușește o dreaptă câștigătoare, în lung de linie.

- 0-2 pentru Lisicki, care a făcut un mini-break.

----------------------

- 6-6: Încă o revenire fantastică a româncei: condusă cu 0-30, sportiva noastră și-a făcut serviciul, la avantaj, și a împins setul inaugural în tie-break.

- 5-6: Sabine Lisicki își câștigă serviciul, la 30, și revine la conducerea setului. Românca va servi pentru a împinge actul inaugural în tie-break.

- 5-5: Game dramatic, adjudecat în final de nemțoaică. Simona Halep a revenit de la 15-40, a anulat cele două șanse de break ale adversarei și a avut chiar o minge de set, pe care a trimis-o însă în fileu. Sabine Lisicki a profitat și a făcut break-ul, amânând deznodământul acestui set.

- 5-4: Simona Halep câștigă al treilea game consecutiv și va servi pentru adjudecarea primului set. Românca a avut 30-0 în acest game, Lisicki a revenit și a avut minge de 4-5, dar a comis o dublă greșeală la 30-40 pentru ea, permițându-i sportivei noastre să treacă pentru prima dată la conducerea partidei.

- 4-4: Românca își îndreaptă ușor-ușor serviciul și izbutește primul game fără dublă greșeală. Sportiva noastră a avut însă din nou emoții, fiind nevoită să salveze o minge de break a adversarei, înainte să egaleze la 4.

- 3-4: Simona Halep reușește re-break-ul după o revenire fantastică. Sportiva noastră a fost condusă cu 15-40, dar de la acel moment a părut că ”s-a restartat” și a câștigat patru puncte la rând, evitând un 2-5 dureros în primul set. Românca a făcut 40-40 cu poate cel mai frumos punct al meciului de până acum: o dreaptă în cross câștigătoare, trimisă în contre-pied.

- 2-4: Simona Halep comite eroare după eroare și îi permite adversarei să câștige un nou break, după un game în care sportiva noastră a făcut a cincea dublă greșeală din acest set.

- 2-3: Nemțoaica revine la conducerea setului, după un game în care a avut 40-0. Românca a dus scorul la 40-30, însă nu a putu face mai mult, iar Lisicki s-a impus în final.

- 2-2: Simona Halep își face serviciul după un game adjudecat la avantaj, în care a comis o nouă dublă greșeală. Sportiva noastră are probleme serioase cu serviciul, dar se apără incredibil, așa cum a făcut-o la ultimul punct al game-ului.

- 1-2: Sportiva noastră răspunde în stil de mare campioană, cu un break la zero.

- 0-2: Sabine Lisicki reușește break-ul la avantaj, profitând de nu mai puțin de trei duble greșeli comise de Simona Halep în acest game. Românca pare să acuze o ușoară problemă la glezna piciorului stâng.

- 0-1: Nemțoaica servește bine în debutul partidei și face game la 15. Românca a reușit un retur superb, care i-a adus singurul punct.

----------------------

- ora 20:37 - A început meciul Simona Halep - Sabine Lisicki, din optimile de finală de la US Open 2015.

----------------------

- ora 20:29 - Simona Halep a câștigat tragerea la sorți și a ales să primească prima. Meciul va începe după câteva minute de încălzire.

- ora 20:27 - Simona Halep și Sabine Lisicki și-au făcut apariția pe Arena Louis Armstrong, de la US Open.

----------------------

- ora 20:20 - Florin Mergea și Rohan Bopanna au trecut în trei seturi de perecha Daniel Nestor / Edouard Roger-Vasselin, scor 6-7 (4), 6-4, 6-3, și s-au calificat în sferturile probei de dublu. Astfel, meciul Simona Halep - Sabine Lisicki va începe în câteva minute.

- ora 20:01 - Mergea și Bopanna conduc cu 3-2 în decisiv și urmează la serviciu.

- ora 19:45 - Mergea și Bopanna au câștigat cu 6-4 al doilea set împotriva perechii Nestor / Roger-Vasselin. Urmează setul decisiv.

- ora 19:29 - Perecha Mergea / Bopanna conduce cu 3-2 în setul secund.

- ora 19:07 - Duelul Simona Halep - Sabine Lisicki se va disputa după confruntarea de dublu dintre perechea formată din Florin Mergea / Rohan Bopanna, cap de serie numărul 6, și cea formată din Daniel Nestor / Edouard Roger-Vasselin, cap de serie numărul 9. Din păcate, dublul Mergea / Bopanna a pierdut la 4 tie-break-ul primului set.

----------------------

Știrea inițială: 

SIMONA HALEP - SABINE LISICKI LIVE TEXT. Organizatorii de la US Open 2015 au anunțat, duminică seară, când va evolua românca Simona Halep în optimile de finală ale ultimului turneu de Grand Slam al anului.

SIMONA HALEP - SABINE LISICKI LIVE TEXT. Simona Halep, numărul 2 WTA și cap de serie numărul 2, se va bate pentru calificarea în sferturile de finală de la US Open 2015 cu nemţoaica Sabine Lisicki, locul 24 WTA și cap de serie numărul 24. Românca o conduce cu 3-1 pe germancă la întâlnirile directe.

SIMONA HALEP - SABINE LISICKI LIVE TEXT. Partida dintre Simona Halep și Sabine Lisicki se va juca luni, 7 septembrie, nu înainte de ora 19:30, și va fi transmisă în format LIVE TEXT pe WWW.DCNEWS.RO. Dacă trece de nemțoaică, sportiva noastră va lupta pentru un loc în careul de ași cu învingătoarea dintre Varvara Lepchenko (locul 46 WTA) şi Viktoria Azarenka (locul 20 WTA).

Citește și: Simona Halep, luată prin surprindere la US OPEN-VIDEO

SIMONA HALEP - SABINE LISICKI LIVE TEXT. Simona Halep a pierdut primul meci jucat în compania Sabinei Lisicki, în 2011, la Stanford, dar de atunci a câștigat de fiecare dată în fața nemțoaicei, pe toate suprafețele. A fost 6-2, 3-6, 7-5 - la Miami 2013, 5-7, 6-3, 6-2 - la Madrid 2014 și 6-4, 6-0 - la Wimbledon 2014.

SIMONA HALEP - SABINE LISICKI LIVE TEXT. Sabine Lisicki are în palmares o finală de Grand Slam, la Wimbledon, pierdută, 1-6, 4-6, la Marion Bartoli, și patru titluri WTA, ultimul în septembrie 2014, la Hong Kong, potrivit digisport.ro.

SIMONA HALEP - SABINE LISICKI LIVE TEXT. Dacă va trece de nemțoaică și se va califica în sferturile de finală, Simona Halep va bifa cea mai bună performanță din carieră la US Open.

SIMONA HALEP - SABINE LISICKI LIVE TEXT. Meciul Simona Halep - Sabine Lisicki va fi transmis în format LIVE TEXT pe WWW.DCNEWS.RO, luni, de la ora 19:30.

Vezi și: SIMONA HALEP s-a calificat în TURNEUL CAMPIOANELOR. "Sunt fericită"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel