Mirel Palada, comentarii savuroase după revenirea incredibilă a României în meciul cu Canada

Foto: digisport.ro
Foto: digisport.ro

Consilierul guvernamental Mirel Palada, un fan înfocat fan al sportului cu balonul oval, a comentat în stilu-i caracteristic victoria dramatică izbutită de România în fața Canadei la Cupa Mondială de Rugby din Anglia.

După ce au fost conduși cu 0-15, ”stejarii” s-au impus cu 17-15, în urma unei lovituri de pedeapsă pe care Vlaicu a transformat-o în minutul 78.

Vezi aici detalii: România - Canada 17-15: Victorie dramatică reușită de ”stejari” la Cupa Mondială de Rugby

Mirel Palada a comentat pe pagina sa de Facebook prestația ”stejarilor” și a făcut o previziune sumbră în privința disputei cu Italia, decisivă pentru ocuparea locului 3 în Grupa D, care ne-ar asigura calificarea la următoarea Cupă Mondială.

”Pashtele mamilor voastre de rugbisti pufosi, ca ma faceti sa fac infarct inainte de vreme, doar la 40 de ani, sa mor tinar din cauza voastra! Prima repriza pur si simplu n-ati existat. Ati facut prima faza cit de cit in minutul 47, dupa ce ati mai luat un eseu. Ati facut mai multe greseli nefortzate decit intreaga Divizie C intr-un campionat intreg. Ati jucat ca niste pufosi, fara vina, fara pasiune. V-ati lasat calariti pe trei sferturi ca niste novici.

Si pe urma v-ati revenit. Ati facut ce-ati stiut voi mai bine, ati jucat pe gramada. Mermelishtilor. Ati obosit amatorii de canadieni si i-ati dat cu cracii in sus. Si pe urma ne-ati dat un sfirsit de meci de infarct. In sfirsit, ati aratat ca aveti mentalitate de invingatori.

Niste invingatori pufosi. Pashtele mamilor voastre!

PS: Daca jucam asa si cu italienii, ne dau macaronarii cu terenul in cap, ne toaca marunt ca pe urzici si ne dau la ratze. Sintem varza. Daca nu ne trezim in al 12lea ceas, ne facem de rusine.

Aaaaaaargh!”, a scris Mirel Palada pe rețeaua de socializare, la scurt timp după fluierul de final.

[citeste si]

La câteva minute distanță, Mirel Palada a revenit cu un alt mesaj:

”Gata. Ii injuram miine. Azi ii laudam. Deja cei de la ‪#‎RWC2015‬ spun despre echipa Romaniei ca a fost "Oakstraordinary". O lauda faina. Si cea mai mare revenire din istoria Campionatului Mondial. Un ochi plinge, altul ride. Un ochi spune: jos palaria! Alt ochi spune: las', ca va injuram noi miine... 

Hai Romania!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel