Robu, după ce a pierdut în fața Olguței o mega-investiție: Eu nu vreau!

Lia Olguța Vasilescu a anunțat că grupul Clariant va deschide în Craiova o uzină uriașă, doar ajutorul de stat și co-finanțarea UE fiind de peste 140 de milioane de euro. Investitorul a avut de ales între Craiova și Timișoara, a mai precizat primarul PSD. În replică, primarul PNL din Timișoara a făcut-o pe Olguța Vasilescu ”tupeistă cu probleme la DNA” și a declarat că el nu a dorit investiția concernului multinațional. 

”Vin alegerile, stimați concetățeni. Veți avea de ales între PNL și PSD. În alți termeni, dincolo de doctrine, între un partid care vă propune oameni integri și un partid condus de penali, mai bine zis de un infractor dovedit în instanță, ca atare și condamnat. Ce face, acum, o primăriță cu mari probleme și ea pe la DNA, după cum aflăm din presă, exponentă de frunte a aceluiași partid? Declară că ar fi <> Timișoarei nu știu ce mare investiție! Ăsta da tupeu! Păi investitorii în cauză ar fi făcut orice să vină în Timișoara, numai că în Timișoara, câtă vrem sunt eu Primar, N-O SĂ VINĂ NICIUN POLUATOR! Știți ce produce acel investitor, stimați timișoreni și stimați craioveni? ETANOL și alte substanțe chimice! Vreți așa ceva?! Ei bine, EU NU VREAU, eu, ca Primar al unui oraș cu șomajul sub 1%, orașul cel mai dinamic și cu cele mai mari investiții din România, cu investiții NUMAI ȘI NUMAI NEPOLUANTE, polul IT&C, Automotive și altor industrii High Tech în România, orașul cu cea mai bună calitate a vieții din România și în top 20 în Europa, NU VREAU!”, a scris primarul Nicolae Robu pe Facebook, potrivit tion.ro.

Investiția Clariant este, însă, sprijinită de Uniunea Europeană, care va acorda o finanțare de 120 de milioane de euro, tocmai pentru că produce energie regenerabilă, adică bio-etanol...

”Eu apreciez orașul Craiova și chiar mi-a părut rău că nu s-a calificat în competiția pentru Capitală Europeană a Culturii nici măcar în runda a doua, fiind unul dintre codașe și asta după ce a cheltuit sume uriașe, incomparabil mai mari decât cele cheltuite de noi. Evident, asta nu din cauza orașului, ci din cauza incompetenței celor ce îl conduc!”, a mai adăugat Robu, pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel