Caracal - cazul Alexandra. Mircea Badea: Mizerie. Am cedat nervos! M-am săturat

Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea a sesizat un mare fake news în cazul Caracal.

Mircea Badea a spus că este o știre falsă faptul că Alexandra, atunci când a sunat la 112, a zis, referindu-se la Gheorghe Dincă: ”vine, vine”. De fapt, fata a spus: ”bine, bine”, în sensul că a înțeles ce i-a zis polițistul.

Ce a spus Alexandra când a sunat la 112

”Remarc, în spațiul public, o mizerie care se tot rostogolește și este spusă cu multă siguranță de către tot felul de inepți pe la tot felul de posturi de televiziune și anume... că Alexandra, când a sunat la 112, a zis: vine, vine. Nu, Alexandra a zis: bine, bine. Am ascultat de cel puțin zece ori înregistrarea cu Alexandra. Mi-am pus căști mari pe urechi. Am vrut să înțeleg, să aud pentru a putea comenta. Eu nu mai suport. Astăzi am clacat.

În fiecare zi văd mulți perfect idioți care continuă să zică, în spațiul public, acest fake news. Este o afirmație falsă că Alexandra ar fi zis la 112: vine, vine. Ei folosesc acest lucru ca argument după ce Dincă ar fi declarat anchetatorilor că atunci când el s-a întors acasă de la Craiova, a surprins-o pe Alexandra cu ecranul aprins de la telefon. Este o construcție falsă, cretină, mincinoasă de care eu m-am săturat, care pornește de la o premisă greșită. Nu! Alexandra a zis: bine, bine. Dacă tot vorbești dracului despre ceva... ascultă! Am cedat nervos în legătură cu acest lucru, nu mai pot”, a spus Mircea Badea la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel