Dragnea, AUDIAT la ÎCCJ. PROTESTE și jandarmi

Liviu Dragnea, președintele PSD, este audiat la ÎCCJ. 

(w670)

Update: Potrivit Realitatea TV, Bombonica Prodana ar fi achitat prejudiciul și ar fi solicitat, prin avocat, să se încheie procesul împotriva ei. 

Jurnalistul Mălin Bot a fost prezent lângă Liviu Dragnea, la intrarea în ÎCCJ, punându-i întrebări precum: ”De ce nu vă dați demisia? Vreți să mergeți la închisoare din funcția de președinte al Camerei Deputaților?”. 

Președintele PSD nu a răspuns la nicio întrebare. El a fost protejat, pe cât posibil, de jandarmi, la intrarea la Înalta Curte. 

Despre dosar

Liviu Dragnea este acuzat de instigare la abuz în serviciu în legătură cu angajarea a două membre de partid la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman.

În acelaşi dosar a fost trimisă în judecată şi fosta soţie a lui Dragnea, Bombonica Prodana, la data comiterii faptei coordonator al Complexului de servicii destinate copilului şi familiei şi şef serviciu Secretariat din cadrul DGASPC Teleorman, cu privire la săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit. De asemenea, au fost trimişi în judecată mai mulţi angajaţi de la DGASPC Teleorman. 

[citeste si]

Tot la acest termen vor fi audiaţi cei trei inculpaţi care şi-au recunoscut vinovăţia în acest dosar - Adriana Botorogeanu, Gheorghe Nicuşor şi Anisa Stoica, precum şi trei martori propuşi de Liviu Dragnea, respectiv Silvia Oprescu (secretar al CJ Teleorman), Liliana Magheru (director în CJ Teleorman) şi Timotei Stuparu (secretarul PSD Teleorman).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel