EXCLUSIV  Ecaterina Andronescu, atacată de Ceaușescu. Ce spunea ministrul Educației despre scenele violente cu politicieni înainte să ajungă victimă

Ecaterina Andronescu
Ecaterina Andronescu

Ecaterina Andronescu a fost atacată verbal de protestatarul Marian Ceaușescu, miercuri seară, după ce ministrul a ieșit de la B1 TV.

Protestatarul Marian Ceaușescu a urmărit-o minute întregi și a asaltat-o cu întrebări. "Să vă fie rușine!", a zis Ecaterina Andronescu.

"Mi-ar plăcea să vă văd arestată!", a spus Marian Ceaușescu.

"Sunteți un mizerabil! Să vă ajute Dumenzeu cât adevăr spuneți. Să vă ajute Dumnezeu câtă mizerie faceți. Ziceți numai minciuni! Duceți-vă la cel care vă plătește", a replicat Ecaterina Andronescu vizibil afectată de vorbele urâte care îi erau adresate. Ministrul Educației i-a zis că nu este în regulă să fie atacată în stradă.

Atitudine de neacceptat

Într-un interviu la DC News, Ecaterina Andronescu vorbea recent despre agresivitatea unor anumiți oameni față de politicieni.

A luat o amploare pe care nu am sesizat-o anterior acestei perioade pe care o trăim. Ce să înțeleg eu din această agresivitate? Că nu mai avem capacitatea, că Dumnezeu nu ne-a dat suficient potențial intelectual încât să găsim soluții adecvate unei înțelegeri între noi și că trebuie să apelăm la distrugerea fizică? Mi se pare absolut de neacceptat, a afirmat Ecaterina Andronescu la interviurile DCNews.

Iată răspunsul:

VEZI ȘI: Ecaterina Andronescu, ATACATĂ în miez de noapte. Scene incredibile - video



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel