Europarlamentare. Corina Creţu, ofertă Pro România. Prima reacţie din PSD

Corina Crețu
Corina Crețu

Prima reacţie din PSD după ce Corina Creţu a anunţat că ia în calcul o candidatură la europarlamentare pe listele Pro România.

Prima reacţie din PSD după ce Corina Creţu a anunţat că ar putea candida la europarlamentare pe lista Pro România, Victor Ponta fiind singurul care i-a făcut o ofertă în acest sens. Florin Iordache a comentat acest lucru într-o intervenţie telefonică la Antena 3. 

"Mă surprinde acest anunţ al doamnei Corina Creţu uitând că a fost propusă tocmai de PSD. Şi eu vreau să candidez şi alţi colegi de-ai mei probabil că vor să candideze la europarlamentare, însă la PSD nu s-a făcut nicio ofertă nimănui. Deci, până nu vezi ce face partidul tău mi se pare hazardat să spui că tu oricum vei candida la Victor Ponta care reprezintă pe cine? Reprezintă nemulţumiţii, cei care au o anumită problemă cu PSD, iar cele mai grave atacuri vin din partea lui Victor Ponta şi a colegilor săi. A spune că nu mai vrei să reprezinţi PSD-ul şi că deja tu vei candida indiferent ce se întâmplă cred că e greşit. Ceea ce m-a deranjat în ultima perioadă este modul în care doamna comisar Creţu a venit şi a atacat Guvernul României. Eu nu am mai văzut până acum un comisar al unei ţări să vină să îşi atace propriul guvern", a declarat Florin Iordache.

Vezi şi: Explozie la Paris. Autorităţile în alertă. VIDEO

Buget 2019. Teodorovici, precizări

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel