Iohannis - Trump. Mihai Gâdea, intervenție din SUA la Antena 3: Am aflat ce se pregătește

Mihai Gâdea
Mihai Gâdea

Mihai Gâdea a avut o intervenție din SUA la Antena 3, înainte de întâlnirea dintre Klaus Iohannis și Donald Trump.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, este primit marţi, la Washington, de omologul său american, Donald Trump, în cadrul vizitei de lucru pe care o efectuează în SUA. Este pentru a doua oară, în actualele lor mandate, când preşedinţii Trump şi Iohannis au o întrevedere la Casa Albă, după întâlnirea din iunie 2017.

„Sunt pe peluza Casei Albe. Președintele României va avea o întrevedere de o oră cu președintele SUA, Donald Trump. Vor vorbi patru subiecte importante, care au fost agreate, cel puțin acestea sunt anunțate. Vom vedea ce urmează la Biroul Oval, acolo unde, de multe ori, se întâmplă să fie adăugate și alte subiecte. Mai important decât orice, este faptul că am aflat că se pregătește o declarație comună a celor doi președinți în care se vorbește despre întărirea relațiilor româno-americane și ducerea lor la un nivel următor”, a spus Mihai Gâdea în intervenția sa din SUA.

„Astăzi este o zi importantă pentru România. Acest parteneriat strategic este extrem de important, este o garanție de securitate pentru România. Și pentru președintele Klaus Iohannis este o zi foarte importantă", a precizat acesta.

Vizita la Washington a preşedintelui Klaus Iohannis vine în contextul în care România marchează 30 de ani de la căderea comunismului şi 15 ani de apartenenţă la NATO, după cum preciza recent Casa Albă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel