Mick Jagger, la primul concert al trupei The Rolling Stones după operaţia sa pe cord

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Mick Jagger a impresionat încă o dată publicul, apărând sănătos şi plin de energie pe scenă, vineri seară, când trupa The Rolling Stones a deschis turneul ei nord-american cu un concert susţinut pe stadionul Soldier Field din Chicago, primul show al formaţiei britanice după intervenţia pe cord suportată de celebrul rocker septuagenar în primăvara acestui an, informează Press Association.

În vârstă de 75 de ani, solistul trupei The Rolling Stones a alergat şi a sărit pe scena îngustă amenajată în interiorul stadionului din Chicago.

Formaţia britanică, înfiinţată în urmă cu peste 50 de ani, a deschis show-ul cu piesa "Street Fighting Man", ce a fost urmată de cântecul "Let's Spend the Night Together".

"E minunat să mă aflu din nou pe Soldier Field - pentru a opta oară", a declarat Mick Jagger, înainte de a interpreta al treilea cântec din program, "Tumbling Dice".

Toţi cei patru membri ai trupei The Rolling Stones au depăşit pragul vârstei de 70 de ani. Chitaristul Keith Richards are tot 75 de ani, la fel ca Mick Jagger. Basistul Ronnie Wood are 72 de ani, iar toboşarul Charlie Watts este cel mai vârstnic membru al grupului, împlinind 78 de ani pe 2 iunie.

Turneul nord american al legendarei trupe britanice, intitulat "No Filter", ar fi trebuit să înceapă pe 20 aprilie cu un show la Miami, însă medicii l-au anunţat pe Mick Jagger la sfârşitul lunii martie că avea nevoie de o intervenţie la nivelul unei valve cardiace.

Mick Jagger a publicat la acea vreme un mesaj pe Twitter: "Sunt devastat că trebuie să amânăm turneul, însă voi munci din greu pentru a reveni pe scenă cât mai curând posibil".

Un agent de presă al artistului britanic a anunţat în aprilie că rockerul a suportat cu bine o intervenţie chirurgicală şi că medicii se aşteaptă ca Mick Jagger să beneficieze de o recuperare completă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel