O aplicație tv și un card de credit, noile provocări lansate de Apple

Aplicatie APPLE TV - Oprah Winfrey
Aplicatie APPLE TV - Oprah Winfrey

Ceea ce se zvonea a devenit realitate. După ce a investit miliarde de dolari în conținut, Apple a lansat Apple Tv drept concurență pentru Netflix, anunță The Sun.

Într-o conferință de presă care a avut loc la Apple Park - Cupertino din California, Apple a făcut anunțul mult așteptat: o nouă aplicație TV și o carte de credit Apple.

Aplicația tv este un serviciu cu abonament pentru televiziune și filme în stil Netflix. Apple a creat, de asemenea, un serviciu de abonament Arcade pentru jocuri, un serviciu plătit pentru News + și a lansat un card de credit numit Apple Card pentru a putea accesa conținutul dorit.

"Faptul că Apple s-a concentrat în întregime pe divertisment și servicii (mai degrabă decât pe orice hardware), dar nu este o surpriză. Săptămâna trecută, Apple a anunțat o serie de noi gadget-uri, inclusiv iPad mini 5, iPad Air 3, câteva computere noi iMac și Apple AirPods noi", spune The Sun.

Vedete alese pe spânceană

"Apple a încercat întotdeauna să facă din lume un loc mai bun", a spus Tim Cook, directorul general al companiei Apple Inc care a dezvăluit că firma lansează un nou serviciu pentru a spune "povestiri grozave". "Apple a lucrat la serviciu de ani de zile, investind miliarde de dolari în conținut", a mai spus el.

"Celebritățile care participă la noul serviciu de redare TV de la Apple includ Oprah Winfrey, Octavia Spencer, Reese Witherspoon și Jennifer Aniston. De asemenea, s-a confirmat că J.J. Abrams, M Night Shyamalan și Steven Spielberg au fost cooptați pentru a produce conținut pentru acest serviciu", mai transmite The Sun.

Spielberg va produce o serie de emisiuni numite Povești Senzaționale, care vor avea o temă de science fiction. Este de așteptat ca Poveștirile Senzaționale să fie o serie de antologie, fiecare episod având un format independent - ca Black Mirror, dar mai puțin întunecat (și cu siguranță mai puțin deprimant).

Jennifer Aniston și Reese Witherspoon au urcat pe scenă și au vorbit despre Apple TV +. Acestea au precizat că se lucrează la o emisiune spectacol numită Show-ul de Dimineață. "Noi privim sincer relațiile complexe dintre femei și bărbați la locul de muncă", a spus Jennifer Aniston, vorbind despre noul ei spectacol.

Vezi și: Brad Pitt și Jennifer Aniston, din nou împreună. Evenimentul care a atras atenţia 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel