Pact pentru bunăstare. Viorica Dăncilă: Partidele din opoziție nu sunt în stare să își asume acest angajament

Viorica Dancila
Viorica Dancila

"A mai trecut o zi fără vreun semn din partea partidelor de opoziție în ceea ce privește Pactul pentru bunăstarea românilor, încă o zi de indiferență și dispreț pentru ce ar trebui să fie o asumare fermă că vor continua măsurile pentru creșterea nivelului de trai", transmite Viorica Dăncilă.

"Orice partid care vrea să ajungă la guvernare cu bune intenții nu ar trebui să se teamă să semneze pactul. Și totuși, partidele din opoziție nu sunt în stare să își asume acest angajament de bun-simț, așa cum nu par a fi în stare să se înțeleagă nici măcar pe moțiunea de cenzură cu care ne tot amenință.

Așteptăm în continuare, împreună cu toți românii care nu mai vor să retrăiască perioada tărierilor și a austerității, să vedem pactul pentru bunăstare semnat înainte de toate aceste trocuri și negocieri politice. Iar dacă într-un final vor reuși să se înțeleagă, îi așteptăm de data aceasta la depunerea moțiunii și cu un program și o echipă guvernamentală", a scris premierul Viorica Dăncilă pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel