Rareș Bogdan, candidat PNL. Cozmin Gușă, prima reacție: Am făcut-o și eu

Cozmin Gușă a comentat, așa cum a promis, plecarea lui Rareș Bogdan de la Realitatea Tv și intrarea acestuia în politică.

”Treburile stau așa: Colegul nostru, prietenul meu Rareș Bogdan, pe care l-am adus la Realitatea în urmă cu mulți ani, în baza faptului că-l cunoșteam de la Cluj și a realizat un talk-show de succes, ”Jocuri de Putere”, s-a hotărât să intre în politică. Să schimbe haina de jurnalist cu haina de politician. Am făcut-o și eu acum 18 ani, în 2001. Dintr-o altă postură, de la Intact, am acceptat să fiu secretar general la PSD-ul lui Adrian Năstase din acele vremuri. N-a fost simplu. Eram mult mai tânăr, decât are Rareș astăzi, aveam 30 de ani. El este un bărbat care a ajuns la maturitate, iar în decizie s-a consultat și cu mine.”, a declarat Cozmin Gușă, în partea a doua a emisiunii sale de joi seara, România 2019.

”În rest, noi îl sprijinim pe Rareș, dar nu sprijinim Partidul Național Liberal, cum nu sprijinim niciun alt partid. Pentru toate acele păcate care rămân valabile în ochii dvs., a telespectatorilor Realitatea. Sigur că este o schimbare, pe repede înainte, în acest weekend. O să schimbăm grila. Deci, suntem alături de el în această întreprindere politică. Va fi invitat la Realitatea, în cariera lui, dar în niciun caz demersul nostru nu se alătură demersului listei PNL. N-avem vreo apropiere sau înțelegere cu lista PNL. Deci, Rareș Bogdan mult succes și la revedere, pentru că o să fii în  continuare la Realitatea invitat, de data asta într-o postură mai complicată: de invitat care trebuie să răspundă la întrebări! Mâine și poiimîâne voi prezenta acestă telenovelă a candidaturii sale.”

Citește și:

Rareș Bogdan - Cozmin Gușă, reacție: Vă promit cea mai tare telenovelă politică

Rareș Bogdan părăsește Realitatea TV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel