10 scandalagii în trafic, sub control judiciar pentru 60 de zile

FOTO: Freepik
FOTO: Freepik

15 bărbați care au fost implicați într-un conflict în trafic au fost duși în fața procurorilor, iar 10 dintre scandalagii se vor afla sub control judiciar pentru următoarele două luni. 

Pentru 10 din cei 15 bărbați reținuți luni pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere, după un scandal în trafic, a fost dispusă măsura controlului judiciar, scrie Agerpres.

Măsura controlului judiciar pentru 60 de zile a fost luată de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia, a anunțat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Ialomița.

Potrivit unui comunicat transmis luni de IPJ Ialomița, conflictul a izbucnit în cursul dimineții, după o tamponare produsă pe o stradă din municipiul Slobozia. În scandal au fost implicate mai multe persoane, două dintre ele provocând avarii la unul dintre autoturisme cu obiecte contondente.

Conflictul inițial a fost aplanat de polițiști și jandarmi și nicio persoană nu a suferit vătămări corporale. Patru bărbați au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Slobozia, în vederea continuării cercetărilor.

Citește și: Polițist, târât cu mașina de un șofer pe care îl oprise în trafic

”În timpul audierilor, în apropierea sediului poliției, mai multe persoane, cunoștințe ale celor implicate în scandal, au început să se amenințe, având asupra lor obiecte contondente. Imediat, pentru restabilirea ordinii și liniștii publice, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, precum și jandarmi (...) și polițiști locali”, se preciza în comunicat.

Cele 15 persoane au fost prezentate, marți, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia, cu propuneri legale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel