100.000 de euro mită pentru Sorin Apostu, primarul din Cluj-Napoca, prin firma soției

monica-apostu-coborand-de-la-cabinet
monica-apostu-coborand-de-la-cabinet

Mita pentru primarul Sorin Apostu ar fi venit prin intermediul cabinetului de avocatură condus de soţia sa, Monica Apostu, informează RTV. Bani proveneau de la firme care încheiau contracte cu primăria din Cluj-Napoca.

[caption id="attachment_122194" align="alignleft" width="300" caption="Monica Apostu, la ieșirea din cabinetul de avocatură. Foto: jurnalul.ro"][/caption] Primarul oraşului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, ar fi primit mită în valoare de 100.000 euro, potrivit unor surse. Este vorba de bani de la firme care aveau contracte cu Primăria, respectiv o firmă de salubritate şi o firmă care urma să încheie asigurări pentru mijloacele de transport în comun.

Potrivit Mediafax, Monica Apostu, soţia primarului din Cluj-Napoca, a ieşit din sediul DNA, miercuri, în jurul orei 20.00, după aproximativ cinci ore de audieri, fără a face declaraţii jurnaliştilor, în timp ce edilul este în continuare audiat de procurorii anticorupţie.

Primarul Sorin Apostu este preşedinte al organizaţiei Cluj-Napoca a PDL şi vicepreşedinte al filialei judeţene a partidului, el intrând în politică în 1999 şi ajungând primar în 2009, după ce Emil Boc a demisionat din această funcţie, fiind desemnat premier.

ULTIMA ORĂ:

Primarul Sorin Apostu a fost reţinut pentru luare de mită

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, lider al filialei municipale a PDL, a fost reţinut, miercuri seară, pentru 24 de ore, sub acuzaţia de luare de mită, urmând ca joi să fie dus la Curtea de Apel cu propunerea de arestare preventivă.

Citește și:

Vezi ce avere deține primarul Clujului, Sorin Apostu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel