14 medalii pentru Delphin Club Constanţa, la Nurnberg Kinderswimmen; Mihai Stoicescu-patru locuri întâi

Patru sportivi de la Delphin Înot Club Constanţa, antrenaţi de Aurel Şeicaru, fratele cantautorului Vasile Şeicaru, au obţinut 14 medalii la a doua ediţie a competiţiei Nurnberg Kinderswimmen din Germania, cel mai tânăr component al lotului, Mihai Stoicescu, în vârstă de 6 ani, obţinând patru locuri întâi la bras, crawl, spate şi fluture. 

'La aceaste competiţii au participat în jur de 240 de copii, iar Delphin Înot Club Constanţa a participat cu patru copii şi a obţinut 14 medalii la concursul de înot '2 Nurnberg Kinderswimmen' care s-a desfăşurat la Nurnberg, în Germania. Au avut fiecare patru probe şi avem un băiat, Mihai Stoicescu, de 6 ani, care câştigat toate probele, a obţinut patru locuri I la cele patru stiluri. De asemenea, Ştefan David, 7 ani, a obţinut un loc I, două locuri II şi un loc III, Maria Diculescu, 7 ani, a obţinut un loc I, două locuri II şi un loc III, şi David Dumitru a obţinut un loc II şi un loc III.

Copiii de 6 ani şi 7 ani au înotat 25 de metri, de la 8 ani în sus au înotat 50 de metri şi 100 de metri şi aşa mai departe', a declarat, luni, pentru Agerpres, antrenorul emerit Aurel Şeicaru, care a precizat că a doua ediţie a Nürnberg Kinderswimmen s-a desfăşurat în urmă cu o zi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel