15.000 de lei, un nou ajutor de la stat. Cine sunt românii care pot primi banii

foto: Freepik
foto: Freepik

Iată, mai jos, anunțul premierului Marcel Ciolacu pentru românii care vor avea acces la acești bani!

Guvernul României a anunțat joi noi măsuri de sprijin destinate persoanelor și cuplurilor care se confruntă cu infertilitatea și doresc să aibă copii. Premierul României, Marcel Ciolacu, a făcut anunțul la începutul ședinței de Guvern de joi, 30 mai: statul va oferi sprijin financiar pentru achiziționarea medicamentelor și pentru procedurile necesare tratamentului infertilității.

Această inițiativă vine ca răspuns la numeroasele solicitări ale cetățenilor și are ca scop facilitarea accesului la tratamentele costisitoare necesare pentru a combate infertilitatea. "Guvernul își propune să susțină toate familiile care își doresc copii și întâmpină dificultăți în a-i avea", a declarat premierul.

Programul urmează să fie detaliat în perioada următoare, iar autoritățile promit o implementare rapidă pentru a veni în sprijinul celor aflați în nevoie. Aceasta este una dintre măsurile prioritare ale guvernului, menită să aducă o schimbare pozitivă în viețile tinerilor români.

„Luăm o măsură importantă pentru persoanele și cuplurile infertile care doresc să aibă copii. Vor putea beneficia de sprijin de până la 15.000 de lei pentru asigurarea medicamentelor și procedurilor de specialitate în țară”, a declarat Marcel Ciolacu, în cadrul ședinței de guvern din 30 mai.

Mai mult, șeful Guvernului a mai anunțat că bugetul Ministerului Sănătății va fi suplimentat cu 150 de milioane lei, tocmai pentru a putea fi acoperite aproximativ 10.000 de cereri pentru ajutorul mai sus menționat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel