15 persoane săltate de poliţie într-un dosar de trafic de droguri

Imaginine cu rol ilustrativ
Imaginine cu rol ilustrativ

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Mureş, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - S.T. Târgu Mureş, au documentat activitatea infracţională a 15 persoane bănuite de trafic de droguri de risc fără drept, trafic de droguri de mare risc fără drept şi operaţiuni cu substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive.

La data de 3 februarie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Mureş-Serviciul Antidrog, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T. - S.T. Târgu Mureş, au efectuat 16 percheziţii domiciliare, în judeţele Mureş, Cluj şi Sibiu, la locuinţele mai multor persoane bănuite de comercializare de droguri de risc şi mare risc şi substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive.

În urma activităţilor desfăşurate, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, diferite cantităţi de cocaină, cannabis şi etnobotanice. 15 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. - S.T. Târgu Mureş, în vederea audierii. În baza probatoriului administrat, la aceeaşi dată, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de 9 persoane, iar, ulterior, în cursul zilei de astăzi, 7 dintre acestea urmează a fi prezentate instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.



Faţă de 3 persoane, a fost dispusă măsura controlului judiciar



Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc, trafic de droguri de risc şi operaţiuni cu substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel