20 de RUDE ale unui pacient mort cu Covid-19 au DAT BUZNA în spitalul Marius Nasta

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Un incident de-a dreptul halucinant a avut loc joi seara la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din Capitală.

Rudele unui pacient decedat după lupta cu Covid-19 au intrat în spital și au încercat să agreseze personalul medical. „Este un grup în jur de 20 de bărbați care, într-adevăr, a depășit cu ușurință cei doi paznici care erau la Institutul Marius Nasta și a avut un comportament agresiv. Nu a fost nimeni rănit, dar vreau să vă spun că, în acel moment, în pavilionul Covid erau și ambulanțe care se prezentau cu alți pacienți. Practic, a fost pusă în pericol siguranța pacienților.

Au ajuns până la pavilionul Covid-19, nu au apucat să intre, dar au încercat să intre pe ferestre în clădire”, a transmis dr. Beatrice Mahler, managerul Institutului, pentru Digi 24.

Pacienții au fost extrem de speriați

„Unii pacienți au fost extrem de speriați și sunt și acum speriați, pentru că siguranța lor a fost pusă în pericol. Vorbim de pacienți care sunt în terapie intensivă Covid și care nu au nevoie de astfel de evenimente. În acest moment, lucrurile s-au liniștit. Echipa de poliție a venit extrem de rapid, dar astfel de cazuri nu sunt de dorit.

Grupul de persoane care a pătruns cu forța în Institut căutau să agreseze personalul medical, nu doar verbal, ci și fizic”, a transmis managerul spitalului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel