2023: Anul când Beatles au scos ultima piesă, grevele de la Hollywood au paralizat showbiz-ul, iar Taylor Swift a dominat topurile muzicale

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Anul 2023 a fost marcat de o serie de evenimente notorii în lumea divertismentului, de la grevele care au paralizat Hollywoodul până la lansarea ultimei piese a trupei Beatles, scrie Reuters.

Studiourile de la Hollywood au confruntat prima lor oprire dublă în activitate în ultimii 63 de ani atunci când scriitorii și actorii au declanșat greve pentru compensații mai mari în era televiziunii prin streaming, precum și pentru garanții legate de utilizarea inteligenței artificiale, determinând oprirea multor producții în Statele Unite și în străinătate. Sindicatul ambelor grupuri a ajuns în cele din urmă la acorduri cu marile studiouri.

Ultima melodie a trupei Beatles, în care apare vocea fostului membru decedat John Lennon și care a fost dezvoltată folosind inteligența artificială, a fost lansată.

The Rolling Stones au lansat "Hackney Diamonds", primul lor album cu material original din 2005 și prima înregistrare de la moartea toboșarului Charlie Watts în 2021.

Madonna a fost nevoită să amâne începutul turneului său care acoperea întreaga carieră, după ce a fost spitalizată în secția de terapie intensivă din cauza unei infecții bacteriene grave.

Britney Spears a lansat memoriile sale în care a dezvăluit că a avut un avort pentru a pune capăt unei sarcini cu colegul ei cântăreț pop, Justin Timberlake, în perioada în care cei doi erau într-o relație.

Actorii Kevin Spacey și Gwyneth Paltrow și cântărețul Ed Sheeran se numără printre celebritățile care au depus mărturie în procese foarte mediatizate.

Procurorii din New Mexico au anunțat intenția lor de a redeschide cazul actorului Alec Baldwin pentru omucidere din culpă în urma incidentului fatal în care a fost împușcat operatorul de imagine Halyna Hutchins în 2021, pe platourile de filmare pentru "Rust".

Superstarurile muzicale Taylor Swift și Beyonce au demarat turneele lor de concerte de mare succes și ambele au produs filme cu ele. "Taylor Swift: The Eras Tour" a adus încasări estimate la peste 126 de milioane de dolari global în weekendul de deschidere, un impuls important pentru cinematografe după ce greva de la Hollywood a determinat studiourile să amâne lansările pentru titluri precum "Dune: Part Two".

Swift a făcut, de asemenea, senzație în presă prin viața sa personală când a început o relație cu tight end-ul echipei Kansas City Chiefs, Travis Kelce, ceea ce a dus la o creștere a vânzărilor tricourilor acestuia și la creșterea ratingurilor televiziunilor, în timp ce fanii speculau dacă ea va apărea la meciurile jucătorului.

Câștigătorii premiilor Oscar, Robert De Niro și Al Pacino, au devenit din nou tați la vârste de 79, respectiv 83 de ani.

Nume celebre precum Tina Turner, Lisa Marie Presley, Harry Belafonte, Matthew Perry, Tom Sizemore, Julian Sands, Jeff Beck, Jane Birkin, Tony Bennett, Sinead O'Connor și Michael Gambon se numără printre vedetele din industria divertismentului care au trecut în neființă în decursul anului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel