EXCLUSIV  2023, anul divorțurilor. De ce nu este bine să te căsătorești între 23 iulie și 4 septembrie / video

Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef astrosens.ro, a fost invitata Georgianei Ioniță Toader, în emisiunea „Pastila de Frumusețe”, de la DC News, Spectacola și DC Medical, unde a spus de ce nu este bine să te căsătorești între 23 iulie și 4 septembrie și de ce 2023 este anul divorțurilor.

„Anul acesta, Venus, planeta iubirii, retrogradează. De fiecare dată când Venus retrogradează odată la 18 luni, anul acela este contaminat. Venus retrogradează între 23 iulie și 4 septembrie, dar a intrat în semnul contaminat de retrogradare pe 5 iunie și stă acolo până pe 9 octombrie.

Chiar dacă retrogradarea se întâmplă între 23 iulie și 4 septembrie, asistăm la tot felul de efecte ale acestui tranzit”, a spus Daniela Simulescu.

2023, anul divorțurilor. De ce nu este bine să te căsătorești în această perioadă

„Trebuie să țineți cont de un lucru. Anul cu Venus retrograd este mai degrabă anul divorțurilor, nu al căsătoriilor. Eu nu recomand oamenilor să se căsătorească pe Venus retrograd. Aici mă refer la căsătoria semnată, nu la biserică. Între 23 iulie și 4 septembrie este o perioadă riscantă pentru căsătorii civile, dar este o perioadă bună pentru divorțuri.

Când Venus retrogradează aduce chestiuni din trecut, pe plan amoros, care nu au funcționat, nu ne-am ocupat de ele, reapar acum și nu mai putem scăpa de ele.

Pe Venus retrograd ne reîntâlnim cu oamenii din trecut, ne dăm seama că îi iubim mai mult pe ei, nu pe cei din prezent și vrem să ne întoarcem la ei. Să nu alergi după doi iepuri, că nu prinzi niciunul.

Pe Venus retrograd reapar parteneri în viața noastră, cunoaștem oameni noi care ne iau mințile sau relațiile care nu funcționau, în sfârșit, prindem curaj să ne rupem.

Tot anul 2023, nu doar vara când Venus retrogradează, este foarte problematic din punct de vedere al iubirii”, a avertizat Daniela Simulescu.

Atenție la relații în 2023

„Venus se referă în primul rând la doamne și domnișoare, dar și bărbații pot fi afectați. Dacă nu vă mai place de persoana pe care o aveți acasă, până în 4 septembrie, eu vă recomand să vă mai gândiți. Dacă întâlniți pe cineva care vi se pare că este perfect, la fel, trebuie să vă mai gândiți.

Pe Venus retrograd, dragostea durează 3 luni! Vara aceasta recomand terapia de cuplu, dar dacă pe 4 septembrie lucrurile nu mai merg nici cu terapie de cuplu, atunci este momentul să spuneți stop pentru că nu mai este cazul să stați acolo”, a precizat Daniela Simulescu.

Nu este o problemă dacă nunta este deja stabilită pentru 2023

„Nu este o problemă mare dacă v-ați stabilit data nunții, mai ales dacă v-ați cunoscut de mult timp. Dar nu faceți prostia ca într-un interval de o lună de când v-ați cunoscut să faceți căsătoria. Nu vă grăbiți”, a atenționat Daniela Simulescu în cadrul emisiunii „Pastila de Frumusețe”.

Vezi emisiunea integrală în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel