EXCLUSIV  24-30 aprilie 2023, săptămână dificilă pentru o zodie. Daniela Simulescu: Nu vă auto-sabotați / video

Foto cu caracter ilustrativ: Freepik
Foto cu caracter ilustrativ: Freepik

Daniela Simulescu a spus horoscopul zodiei Leu pentru săptămâna 24-30 aprilie 2023.

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, a spus prin ce va trece zodia Leu în săptămâna 24-30 aprilie 2023.

„Mi-a zis cineva că nu prea iubesc Leii. Păi, Leilor trebuie să le vorbești ca unor regi și regine, ca să considere că-i iubesc, dar nu pot să vorbesc pe placul tuturor. Aspectele din perioada asta sunt destul de provocatoare și pentru voi, cel puțin pe plan profesional. mercur retrogradează și nu este plăcut, mai ales că și-a început retrogradarea lângă Uranus. Ați avut niște așteptări și nu a fost așa cum ați dorit voi. Se mai întâmplă în viață.

Vă veți pune multă cenușă în cap și nu e un lucru bun. Nu vă autoflagelați și nu vă auto-sabotați mai mult decât este cazul. Jupiter va intra în Casa a 10-a și o să aducă și chestii bune. Jupiter a vrut doar să vadă ce ați învățat voi în ultimul an. Cu smerenia, umilința și compasiunea cum stați? Mai ușor la locul de muncă, nu aveți așteptări mari, și mai degrabă gândiți-vă cu ce puteți îmbunătăți voi locul de muncă. Duceți-vă proactiv tot timpul“, a spus Daniela Simulescu.

CITEȘTE ȘI      -      EXCLUSIV  Horoscop 24 - 30 aprilie 2023. O săptămână grea, și nu doar pentru Berbeci. Simulescu: Suntem în zile foarte complicate la nivelul astrelor

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel