241 de plante de canabis, ridicate pentru expertiză din grădina unui fost procuror din Vrancea

FOTO: DIICOT
FOTO: DIICOT

Procurorii DIICOT au ridicat peste 200 de plante de canabis pentru expertiză. Plantele au fost descoperite în grădina unui fost procuror vrâncean.

Procurorii DIICOT  - Biroul Teritorial Vrancea, împreună cu polițiștii din cadrul Serviciului de Combaterea Criminalității Organizate Vrancea au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară într-o cauză privind săvârșirea infracțiunii de deținere de droguri de risc, fără drept, în vederea consumului propriu, a transmis DIICOT într-un comunicat de presă.

”La data de 5 octombrie 2023, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Vrancea, au pus în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară, în judeţul Vrancea, într-o cauză privind săvârşirea infracţiunii de deţinere de droguri de risc, fără drept, în vederea consumului propriu.

În urma percheziţiilor efectuate, în grădina uneia dintre locuinţe au fost descoperite, ridicate şi ambalate, în vederea expertizării, 241 de plante de canabis”, se arată în comunicatul menționat. 

Potrivit unor surse judiciare, persoana vizată de percheziţii este fost procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Panciu, ieşit la pensie. În urma percheziţiilor, mai multe persoane urmează a fi audiate de procurori, scrie Agerpres.

Percheziţiile s-au desfăşurat sub coordonarea DIICOT Vrancea, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul IPJ Vrancea - Serviciul Criminalistic.

Citește și: Peste 260 de percheziţii în mai multe dosare, majoritatea pentru trafic de droguri. Alina Gorghiu: Au venit zile foarte, foarte grele pentru toți cei implicați

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel