25 ianuarie, prima Lună Plină în Leu din 2024. Cum vor fi influențate zodiile

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @kjpargeter
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @kjpargeter

Iată ce aduce prima Lună Plină din acest an, în semnul Leului, pentru fiecare zodie/ascendent! Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne spune previziunile complete!

Pe 25 ianuarie, avem prima Lună Plină din 2024, în semnul Leului. Un eveniment care poate aduce decizii pentru cei cu marcaj fix: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător.

În plus, Soarele este în conjuncție cu Pluto, deci am putea spune că vor fi schimbări radicale. Careul cu Jupiter aduce inițial neliniște și exces de zel inițial. Această Lună Plină vorbește despre cât de mult îmi pasă de mine versus cât de mult îmi pasă de ceilalți.

Luna Plină aduce mereu momente de încheiere, apogeu, finalitate și renunțare. Aceasta reprezintă un moment de purificare, detoxifiere și o conștientizare mai aspră. Soarele din Vărsător aspiră la detașare și libertate, în timp ce Luna din Leu pune accent pe identitatea personală și iubirea de sine.

Soarele în Vărsător manifestă o toleranță mai mare, în timp ce Luna Plină în Leu asimilează totul în mod personal.

Iată previziunile pentru fiecare zodie/ascendent!

Berbec/Ascendent în Berbec

Este vorba despre ce îți oferi ție și ce dai altora. Conjuncția Soare-Pluto din casa a 11-a te îndeamnă să te gândești la relațiile cu prietenii tăi. Momentul este nemaipomenit pentru a vedea ce îți bucură sufletul și să cauți acel ceva.

...

Citiți mai departe pe Astrosens.ro:  https://www.astrosens.ro/luna-plina-in-leu-pe-25-ianuarie-influenta-pentru-fiecare-zodie-ascendent_8023.html 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel