Vezi decizia unei mame după ce a a aflat că nu mai are mult de trăit

cancer
cancer

În vârstă de 37 de ani, Lizei Russell a primit o veste teribilă din partea medicilor: seferă de un cancer în fază terminală, aceștia anunâînd-o că nu mai de trăit decât circa un an de zile. Femeia, mama a două fete, a decis să facă într-un an tot ce şi-ar fi dorit să facă întreaga viaţă: să le ofere partenerului ei de viaţă şi copiilor cele mai frumoase amintiri posibile.

 Femeia a decis să aibă parte de nunta viselor sale cu partenerul său de viaţă, iar cu banii primiţi în dar la nuntă şi cu economiile agonisite de-o viaţă, să plece în vacanţă în strainatate.

 Cancerul de care suferea era inoperabil, aşa că medicii nu îi puteau oferi decât maxim un an şi jumătate de viaţă, dacă urma tratamentul cu chimioterapie.Femeia îşi aminteşte că acea perioadă era sfâşietoare, în care îşi lua mereu la revedere de la fiicele sale şi de la tatăl lor.

 În total, familia Russell a cheltuit aproximativ 20.000 de lire sterline, construind amintiri frumoase şi petrecând vacanţe în Bulgaria, Turcia şi Spania.

 "Banii nu contează atunci când ştii că mori. Nu vroiam ca fetele să ţină minte spitalul şi pe mine acolo, vroiam să ţină minte numai momentele frumoase", mai spune femeia.

 Potrivit Daily Mail, după trei ani petrecuti astfel, adică dublu faţă de cât îi spuseseră medicii că mai avea de trăi, femeia a mers din nou la consult. Medicii aveau să-i dea o veste incredibilă: cancerul său se micşorase atât de mult, încât tumoarea era nedetectabilă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel