Vasile Blaga, atac la oamenii lui Băsescu

blaga
blaga

Criza în care se află PDL, după alegerile din 9 decembrie, se pare că nu a trecut. În timp ce demisia președintelui Vasile Blaga este cerută de o parte dintre liderii PDL, șefii filialei Constanța îl propun candidat la președinția țării din 2014. Totodată, aflat la Constanța, Blaga nu a evitat să acuze foștii miniștri ai lui Boc, Elena Udrea și Anca Boagiu.

Aflat la Constanța pentru a vedea cum s-a implicat Sever Voinescu în campania electorală a fostului deputat PDL, Maria Stavrositu, Vasile Blaga s-a arătat interesat de atacul la adresa Elenei Udrea şi Ancăi Boagiu,scrie evz.ro.

 Astfel, preşedintele PDL s-a arătat deranjat de faptul că trebuie să explice măsurile luate de guvernele democrat-liberale în condiţiile în care nu a făcut parte din respectiva guvernare şi a acuzat faptul că fosta conducere a partidului şi-a pus oamenii în funcţii în teritoriu fără să ceară părerea organizaţiilor PDL din teritoriu. „ Să o explice cei care au guvernat tăind”, ar mai fi spus Blaga.

În plus, Blaga a mai adăugat că Anca Boagiu şi Elena Udrea l-au susţinut în alegeri pe fostul prefect care a candidat pana la urma la presedintia CJ din partea UNPR si nu a PDL.

 La rândul său, Cezar Preda, un apropiat al lui Vasile Blaga prezent la şedinţa PDL Constanţa a afirmat că datorită Ancăi Boagiu şi Elenei Udrea au plecat primarii PDL.

 De altfel, la întâlnirea lu liderii constănțeni, Gigi Chiru i-a propus  preşedintelui PDL să candideze la Presedintia României. Ca semn de mulţumire pentru inedita propunere, Vasile Blaga i-a replicat: „Nici Dumnezeu dacă vă conducea, nu vă putea conduce mai bine decât Chiru”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel