Simona Gherghe spune la ce a renunțat pentru a slăbi

Simona Gherghe, vedeta Antenei 1 a dezvăluit recent,  în timpul emisiunii "Acces Direct", că a apelat de mai multe ori la pastilele de slăbit pentru a-şi modela silueta.

Simona,  în vârstă de 36 de ani, a povestit însă că a renunţat repede la acest obicei, întrucât medicamentele o făceau să se simte foarte rău.  "Eu n-am 90-60-90, dar nici nu-mi doresc", a povestit Simona. "Aveam şi eu acasă o bicicletă medicinală, dar pe care îmi ţineam genţile. În schimb, dacă mă duc la sală, mă ţin de bicicletă", a adăugat ea.

Moda de a scăpa de kilogramele în plus cu ajutorul pastilelor nu este nouă. Mai multe vedete au apelat la această metodă, dar cu anumite riscuri pentru sănătatea lor.

Potrivit gandul.info, mai multe persoane din anturajul lui Teo Trandafir  au spus că pancreatita de care vedeta  suferă ar fi fost declanşată chiar de pastilele pentru slăbit pe care aceasta le-ar fi luat o perioadă de timp.

 Medicii endocrinologi avertizează că folosirea pastilelor în slăbit poate avea efecte asupra organismului, ele ducând în mod special la creşterea riscului apariţiei bolilor de inimă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel