Înregistrări Băsescu - Bercea. "E asul din mâneca avocatului lui Mircea Băsescu"

Avocatul lui Mircea Băsescu spune că a fost finalizată expertiza înregistrărilor audio-video făcute de Florin Anghel, dar cravata cu care s-ar fi făcut înregistrările nu a putut fi expertizată, iar pe stick-urile de memorie nu era nimic.

Emilia Șercan, jurnalistă de investigații, a comentat acest subiect la Realitatea TV.

"Cred că putem să vorbim despre un as pe care îl are în mânecă avocatul lui Mircea Băsescu. În lipsa originalului, se poate invoca că acele probe au fost premontate sau că au fost informațiile puse cap la cap astfel încât să rezulte faptul că fratele președintelui a cerut bani sau că ar fi primit bani. În jurul acestui fapt se va învârti de acum înainte întreg dosarul. Eu am spus de la bun început că până în momentul în care înregăstrările nu vor fi expertizate de specialiști, va fi foarte greu să spunem exact ce s-a întâmplat cu Mircea Băsescu", a spus Emilia Șercan la Realitatea TV.

VEZI ȘI: Înregistrări Băsescu - Bercea: Cravata nu a fost expertizată, stick-urile sunt goale

Marți, avocatul Nelu Tașcă a zis că nu a putut fi expertizată cravata cu care acuzatorii susţin că s-ar fi făcut înregistrările audio-video, pentru că aceasta nu funcţionează. Avocatul a arătat că din obiectele depuse de familia Anghel pentru expertiză, erau funcţionale doar ceasul şi două stickuri de memorie, dar cu acestea nu s-a făcut nicio înregistrare. După părerea avocatului, la acest moment expertiza este neclară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel