OANA STANCU-DAN ȘOVA, schimb de replici la "Sinteza Zilei"

Miercuri seară, în emisiunea “Sinteza Zilei”, Mihai Gâdea a prezentat mai multe aspecte din motivarea în cazul procesului lui Dan Voiculescu. Jurnalistul a făcut referire la ce au scris judecătorii: “este vorba despre un șir continuu de coincidențe” și “inculpatul Mencinicopschi a fost parșiv”. Imediat după aceea, doi dintre invitații de la emisiunea “Sinteza Zilei” – Oana Stancu și Dan Șova – au avut un schimb dur de replici.

VEZI ȘI: Dezvăluiri exclusive din viața lui Adrian Păunescu. Lucruri aflate după aproape 50 de ani

Oana Stancu: Domnule Șova, ați râs mai devreme. La care trimitere din motivare ați râs? La chestiunea cu telepatia? Ați izbucnit în râs la un moment dat.

Dan Șova: Nu... am râs la șirul continuu de coincidențe.

Oana Stancu: Știți ce se întâmplă? Dumneavoastră râdeți, dar sunteți unul dintre cei care ar trebui să ne apere pe noi. Nu se știe cine ajunge să fie victima acestui aparat represiv. Faptul că dumneavoastră râdeți când mai mulți oameni sunt în închisoare în dosarul acesta, când domnul profesor Mencinicopschi a luat opt ani de închisoare și asta pentru că a fost parșiv... iertați-mă, dar este un lucru pentru care trebuie să vă cereți scuze.

Dan Șova: Nu, nu am să îmi cer scuze și am să vă spun și de ce: pentru că interpretațo greșit. Dacă m-ați fi întrebat de ce am râs, v-aș fi spus. Am râs pentru simplul motiv pentru că mi-am permis de multe ori să mă contrazic cu foarte mulți demagogi ai sistemului spunându-le că cel mai important lucru în statul de drept este dreptul de apărare și nu dreptul de acuzare. Pe aceste prostii, nu ai cum să nu râzi. Este un râs amar, nu este vreo bucurie. Să îmi spuneți că râd pentru că mă distrez... mi-ați aruncat o acuzație foarte gravă.

Oana Stancu: Aveți responsabilitatea ca toți magistrații în România să răspundă pentru unele aberații și pentru procesele politice.

Dan Șova: Eu vă respect ca jurnalist, vă rog... respectați-mă și dumneavoastră ca jurist.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel