NOAPTEA DEVORATORILOR DE PUBLICITATE 2014, pe 7 NOIEMBRIE, la SALA POLIVALENTĂ. De unde poți cumpăra BILETE

Evenimentul Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2014 va avea loc pe 7 noiembrie, la Sala Polivalentă, cu începere de la ora 20:00. Devoratorii de publicitate se vor reuni sub deviza "dacă vrei curățenie, începi prin a face curăţenie" și vor declara război deschis dezordinii din propria viață și din societate.

A 19-a ediție a evenimentului dedicat devoratorilor de publicitate le va oferi acestora 7 ore de program. Organizatorii anunță că proiecțiile, muzica și surprizele vor transforma Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2014 în cea mai fierbinte experiență a industriei de publicitate. 

Proiecția va aduce înaintea publicului ideea că eliminarea haosului din propriul mod de viață contribuie la restabilirea ordinii în întreaga societate, iar curățenia generală este o necesitate pentru viața privată și publică. 

Cosmin Cojocaru, DJ & Producer la Radio ZU, va deschide Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2014.

În calitate de MC, vor întreține atmosfera Răzvan Popescu și Flick, iar What's Up va susține un concert pentru devoratorii de publicitate.

Biletele pentru Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2014 sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în Magazinele Germanos.

Vezi și: Cum s-a desfășurat o campanie fără precedent în România

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel