SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS 3-6, 0-6, în FINALA de la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. SERENA WILLIAMS s-a răzbunat pe SIMONA HALEP după umilința din Grupa Roșie de la SINGAPORE

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS LIVETEXT, în FINALA de la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Simona Halep și Serena Williams au jucat duminică, de la ora 13:00, finala de la Turneul Campioanelor 2014. Americanca de pe locul 1 WTA s-a răzbunat pe româncă pentru umilința suferită în Grupa Roșie și a câștigat competiția de la Singapore. Serena Williams a avut nevoie de doar o oră și 10 minute pentru a o zdrobi pe Simona Halep, scor 6-3, 6-0.

Vezi și: Simona Halep, prima reacție după calificarea în finala de la Singapore. Ce spune despre confruntarea cu Serena Williams


SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS 3-6, 0-6


UPDATE - 0-6: Serena Williams își adjudecă la 0 setul secund și se răzbună pe Simona Halep pentru umilința din Grupa Roșie. Americanca a câștigat al treilea trofeul consecutiv la Turneul Campioanelor și al cincilea din carieră.

- 0-5: Serena defilează și va servi pentru a câștiga Turneul Campioanelor 2014.

- 0-4: Americanca face un game alb, cu ace reușit la ultimul punct.

- 0-3: Serena Williams profită de faptul că româncei continuă să nu-i intre primul serviciu și returnează foarte bine.

- 0-2: Liderul mondial servește bine și își adjudecă al doilea game al setului.

- 0-1: Americanca începe cu break setul secund al finalei. Românca a făcut dublă greșeală la 30-30 și a trimis în fileu în ultimul punct al game-ului.

- 14:01 - Începe setul 2 al finalei de la Turneul Campioanelor 2014, cu Simona Halep la serviciu. Românca este susținută puternic de fanii prezenți la meci.

3-6: Americanca reușește primii doi ași ai meciului, după care comite o dublă greșeală. Izbutește însă să se redreseze și își adjudecă primul set cu 6-3, după 45 de minute de joc.

- 3-5: Continuă problemele pentru Halep pe propriul serviciu. Românca a reușit un ace la 30-30, însă de acolo a jucat numai cu serviciul doi. Americanca a taxat-o la retur și a reușit să facă încă un break. Serena servește pentru set.

 - 3-4: Halep face in extremis re-break și rămâne în set. Americanca a avut 30-0, însă de acolo a început să servească execrabil. A făcut o dublă, a servit cu al doilea, moment în care Simona a câștigat punct cu returul, după care a urmat încă o dublă greșeală. La mingea de re-break a româncei americanca a servit cu al doilea serviciu, iar sportiva noastră a făcut 3-4 cu o lovitură câștigătoare superbă.

- 2-4: Româncei nu-i intră primul serviciu mai deloc, iar americanca profită și returnează bine pe al doilea.

- 2-3: Încă un game foarte disputat pe care americanca și l-a adjdecat la avantaj.

- 2-2: Liderul mondial a făcut re-break, după un game extrem de lung și de disputat. Românca a început bine, cu un ace și încă un punct din serviciu, după care a făcut însă o dublă greșeală și a jucat mai mult cu al doilea serviciu. De la 40-40, ambele jucătoare au avut pe rând avantaj, dar Serena a avut nervii mai tari și a reușit să egaleze într-un final la 2.

- 2-1: Sportiva noastră face primul break al finalei și trece la conducere.

- 1-1: Game alb reușit de Simona Halep. Numele româncei răsună în sala din Singapore, spectatorii fiind încânați de jocul acesteia.

- 0-1: Simona a returnat bine și a avut o minge de break, salvată însă de liderul mondial. Americanca a făcut dublă greșeală la 40-40, dar a anulat și a doua minge de break a româncei, cu un serviciu excelent. A câștigat încă un punct la fileu și a închis game-ul profitând de o eroare neforțată a sportivei noastre.

- 13:13 - A început finala de la Singapore. Serena Williams servește.

- 13:06 - Cele două jucătoare se încălzesc timp de câteva minute, înainte de startul finalei de la Turneul Campioanelor 2014.

- 13:05 - Simona Halep a câștigat tragerea la sorți și a ales, ca de obicei, să primească.

- 13:02 - Simona Halep intră în arena de la Singapore, în uralele spectatorilor, urmată de adversara sa de azi, Serena Williams.

-------------------

Știrea inițială:

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS LIVETEXT, în FINALA de la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Simona Halep și Serena Williams vor juca finala de la Turneul Campioanelor 2014. Cele două s-au întâlnit în Grupa Roșie de la Singapore, iar duminică vor lupta pentru trofeul competiției dotate cu premii totale în valoare de peste 6 milioane de dolari.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS LIVETEXT, în FINALA de la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Simona Halep și Serena Williams s-au calificat, sămbătă, în finala de la Singapore, după două partide diametral opuse. Românca a avut nevoie de puțin peste o oră pentru a trece de poloneza Agnieszka Radwanska, scor 6-2, 6-2 (vezi detalii aici), în vreme ce americanca de pe locul 1 WTA a obținut în tie-break-ul setului decisiv victoria cu daneza Caroline Wozniacki, după 2 ore și 15 minute de joc. (vezi detalii aici)

Citește și: Halep, greșeală strategică. Și-a pus în pericol finala, de dragul presei

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS LIVETEXT, în FINALA de la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Simona Halep și Serena Williams vor juca finala de la Singapore, duminică, de la ora 13:00, iar meciul dintre cele două va fi transmis în format LiveText pe WWW.DCNEWS.RO.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS LIVETEXT, în FINALA de la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Simona Halep și Serena Williams s-au întâlnit miercuri, în Grupa Roșie de la Turneul Campioanelor 2014. Românca a dat de pământ atunci cu liderul mondial, scor 6-0, 6-2, după care a ajutat-o pe americancă să se califice în semifinalele de la Singapore, câștigând un set în ultimul meci al grupei, cu Ana Ivanovic.

Vezi și: Gest uluitor! Serena și-a pierdut controlul în meciul cu Wozniacki

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel