DEZBATERE ELECTORALĂ VICTOR PONTA - KLAUS IOHANNIS. Moderatorul Rareș Bogdan face dezvăluiri din culisele confruntării prezidențiale

Acuzat că a favorizat unul dintre candidați, Rareș Bogdan, moderatorul primei dezbateri prezidențiale, a făcut mai multe dezvăluiri din culisele confruntării Victor Ponta - Klaus Iohannis, care s-a desfășurat marți seară, la Realitatea Tv.

Citește și: Un intelectual îl spulberă pe Iohannis: "A eșuat lamentabil"

Rareș Bogdan a afirmat că era pregătit de o emisiune doar cu Victor Ponta invitat și a aflat cu o oră înainte de ora 20:00 că la dezbatere la fi prezent și Klaus Iohannis, motiv pentru care jurnalistul a fost nevoit să opereze modificări importante. El a dat însă asigurări că nu a oferit niciunui candidat temele sau întrebările dinainte și neagă vehement că ar fi încercat să îl favorizeze pe Victor Ponta în timpul dezbaterii.

"Vă asigur că nu știam că Domnul Johannis va veni la confruntarea Tv cu Victor Ponta. Am aflat în jurul orei 19.00, când eram în ședința de pregătire a emisiunii cu Victor Ponta. Alături de mine în sala de ședințe a Realitatea Tv se aflau Robert Tătăruș, Călina Berceanu, Mihai Moga, Bianca Oanea, Emma Zeicescu, Andra Miron și Denise Rifai. Repet, discutam despre o emisiune cu Victor Ponta. Chiar dacă în timpul zilei am vorbit la telefon cu Cătălin Predoiu, Ludovic Orban, Eduard Hellvig, Klaus Johannis, Theodor Athanasiu, vă spun foarte clar că nu știam și nu mi s-a spus că domnul Johannis va veni în cele din urma la RealitateaTv. Sincer! De altfel întreaga zi am discutat strict despre emisiunea avându-l invitat pe Victor Ponta și atât. Preocuparea mea era să nu cumva să ocolesc vreo temă în discuția cu Ponta: vot diaspora-da sau ba pentru creșterea numărului de secții în Diaspora, autostrăzi, imunitate-protejarea corupților, Baronii penali, Loteria, CFR Marfă, Oltchim, ASF, EADS-Tăriceanu, Semnal de alarmă tras de FMI, Rețea retrocedări ilegale, blocaj la DNA, alianță cu Vadim-DD, lipsă manuale copii clasele întâi și a doua și multe altele. Imediat ce și-a anuntat prezența domnul Johannis am schimbat Studioul si așezarea în Platou. Dar și Temele de discuție. L-am scos practic pe Melescanu - min. Externe - din proiectul de emisiune cu premierul-candidat și nu l-am mai sunat pe Premierul Leancă al Moldovei, cel care a așteptat să fie sunat toată emisiunea ... . 

Vezi și: Rareș Bogdan și Gușă au desființat-o pe Lavinia Șandru după dezbatere

Vă spun cu mare sinceritate că nu am nimic să îmi reproșez, NU am încercat în emisiunea dezbatere să favorizez pe cineva, cu atât mai puțin pe domnul Ponta!

Nu am comunicat nimănui temele sau așa zisele întrebări, pentru că ele nu au existat decât la mine pe pupitru, primite de la Călina când am intrat în Emisiune. Simplu! Am avut notate doar domenii și atât, domenii, teme mari. Singura hârtie era la mine. Îmi pare rău să o spun, dar pentru corectitudine o spun ... am încercat de 4 ori să sprijin pe parcursul dezbaterii prin alegerea unor teme comode pentru unul dintre candidați, trebuie spus că acela nu a fost în nici un caz Ponta, dar recunosc că reacțiile la problemele ridicate au fost sub așteptările mele ... . Vă rog să vă arătați nemulțumirea pentru orice, dar nu se poate să fiu acuzat că aș fi dat întrebările cuiva, când eu însuși nu le-am avut decât pe pupitru când am intrat în emisiune, eu am notat între 18:55 si 19:20 pe o hârtie de mână și Călina le-a trecut în curat!!!!!!!!!!!! Suntem nebuni? Doamne iartă-mă, dar de e cu noi???", a scris Rareș Bogdan într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, miercuri dimineață, la ora 5:30.

Citește și: Exclusiv! Un sociolog analizează dezbaterea: Cine este marele câștigător. Cine nu are nicio bilă albă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel