Crin Antonescu, decizie CRUCIALĂ după refacerea USL 2.0

Crin Antonescu
Crin Antonescu

PSD, PLR, PC și UNPR au semnat acordul pentru înființarea USL 2.0. La semnarea protocolului au fost prezenți Victor Ponta, Călin Popescu Tăriceanu, Daniel Constantin, Gabriel Oprea și Liviu Dragnea.

VEZI ȘI: EXCLUSIV. Capcanele din discursul politicienilor de drepta în campania prezidențială. Tactică stranie de captare a electoratului

Crin Antonescu a reacționat și a declarat că totul este o minciună. Mai mult decât atât, a spus că s-a decis cu cine va vota pe 16 noiembrie.

Despre USL 2.0.

"Într-o confruntare tv, domnul Victor Ponta i-a spus domnului Klaus Iohannis că în interior este Traian Băsescu. Nu este nimic adevărat. Pot să spun și eu astăzi că Tăriceanu, oricât de poleit, nu are cum să semene cu Crin Antonescu. Tăriceanu, această întreținută politică, nu are cum să aibă pretenția că reprezintă PNL. În ultima zi a campaniei electorale, Victor Ponta vine cu o minciună majoră și-și ascunde identitatea. Ceea ce remarc eu din aceste întâmplări de astăzi este că Victor Ponta, la un pas de a deveni președintele României, nu are curajul să spună cu adevărat cine este. Victor Ponta a simțit mereu nevoia de a merge de mâna cu cineva, de a se sprijini pe cineva, de a se legitima cu cineva, când cu USL-ul autentic, când cu altcineva. Dacă Victor Ponta câștigă alegerile, vom avea un președinte prefăcut, mincinos și slab. Or, asemenea oameni sunt periculoși când vor să conducă țara", a spus fostul liderul PNL.

"USL 2 este o minciună enormă din partea lui Victor Ponta. Este o amenințare pentru că o asemenea atitudine... chiar și atunci când aproape ai câștigat partida, tot simți nevoia să minți, tot simți nevoia să înșeli, tot simți nevoia să îți ascunzi adevărata identitate. Acest lucru nu are cum să fie bine", a zis Crin Antonescu la Realitatea TV.

Despre Victor Ponta 

"Cred că adevăratul continuator al lui Traian Băsescu și al politicilor sale este Victor Ponta", a spus Crin Antonescu.

Cât despre reprezentanții USL 2.0 care spuneau că le-ar fi plăcut să fie și Crin Antonescu alături de ei, fostul liderul PNL a zis: "Eu m-am obișnuit cu acest mod grotesc de minți. Nu îi era nimănui dor de mine acolo. Lui Ponta nu îi era dor de mine. Cred una din marile sale bucurii a fost tocmai aceea că i-a dat Dumnezeu șansa să nu ne întâlnim în această campanie. Lui Tăriceanu nu îi era dor pentru că valeților nu îi este dor de oameni liberi mai ales atunci când îmbrăcați frumos joacă rol de persoane importante. Nici mie nu mi-era dor".

"Pentru Victor Ponta există un singur răspuns: acela este votul. Dacă vrem să vedem ce se va întâmpla cu Victor Ponta președinte, putem să vedem. Vom avea o minciună permanentă", a subliniat fostul lider PNL.

Crin Antonescu a decis în privința votului de duminică

Întrebat dacă votează duminică, Antonescu a punctat: "Ceea ce a făcut Victor Ponta astăzi - această imensă mascaradă - m-a făcut să votez".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel