Cezar Preda: Cătălin Predoiu va fi premier, nu Traian Băsescu

Liderul PDL Buzău, Cezar Preda, spune că viitorul premier al României nu va fi Traian Băsescu, ci Cătălin Predoiu.

VEZI ȘI: Jurnalist, mesaj pentru Iohannis: Nu-ți bate joc de ei. Alții au murit pentru...

Cezar Preda a catalogat drept "scenariu odios, șmeche­resc, nesimțit" zvonurile conform cărora președintele ales Klaus Iohannis ar intenționa să-l numească premier pe actualul șef al statului, Traian Băsescu.

"Am văzut că au lansat un scenariu odios, șmecheresc, nesimțit, așa cum au mai făcut: spun că îl va pune Iohannis premier pe domnul Băsescu. Până acum nu avea loc de Băsescu la Cotroceni și vroia să-i ia locul, acum, ca să-și justifice nesimțirea de a nu pleca de pe funcție, și că nu pleacă, pentru a nu-l pune Iohannis pe Băsescu. Vă spun acum, aici, și Traian Băsescu și Victor Ponta au intrat deja în cartea de istorie. Gata! (...) Atât noi, fostul ACL, cât și domnul președinte ales Klaus Ioha­nnis, ne-am structurat acțiu­nea politică, oferta politică și tot ceea ce înseamnă viitorul României, fără Traian Băsescu. Despre ce vorbim aici?

Noi nu suntem nici împotriva domniei-sale, nici cu domnia-sa. Acțiunea noastră este fără Traian Băsescu. Eu cred că va trebui să uitați aceste nume, pe care, cu obstinație Ponta le folosește în fiecare zi, ca și trepădușii lui din presă care-l servesc, că Băsescu va mai avea vreun rol în ceea ce înseamnă viața și activitatea domnului Iohannis, viața și activitatea Partidului Național Liberal. Istoria va consemna și lucrurile bune și lucrurile mai puțin bune ale domnului președinte, dar hai să încetăm odată cu asta! Noi avem un prim-ministru; în momentul în care vom avea majoritatea – a spus-o și domnul președinte Iohannis - îl vom avea prim-ministru pe Cătălin Predoiu. Restul sunt ­spe­culații ordinare", arată Opinia Buzău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel