Bogdan Chirieac: Am senzația că ce ne spuneți este ca un testament de premier? Ce a răspuns Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a fost invitat, vineri, la DCNews Live. După mai multe declarații pe care le-a făcut, primul-ministru a fost întrebat de analistul politic Bogdan Chirieac: "De ce am senzația că ce ne spuneți acum e aproape un fel de testament ca prim-ministru?".

"Nu, nu, la 42 de ani ar fi totuși prematur să am un testament ...", a reacționat Victor Ponta.

"Nu, nu! Stați puțin! Prim-ministru în această legislatură", a intervenit Bogdan Chirieac.

"Ca să spun așa foarte direct, și am zis-o în seara alegerilor, poporul are întotdeauna dreptate. Poporul a decis să fie altcineva președinte și respect această decizie și chiar am toată dorința de a lucra cu noul președinte legitim. Dar dacă poporul a decis ca altcineva să fie președinte, atunci eu am înțeles asta ca un semn, ce am greșit, ce n-am făcut bine, ce trebuie să schimbăm, dar în primul rând că să fiu un bun prim-ministru. Și atunci, o să încerc să fiu un foarte bun prim-ministru. Și atunci o să încerc să duc aceste proiecte guvernamentale la bun sfârșit, atâta timp cât voi fi prim-ministru, până mâine sau până la sfârșitul lui 2016. 

Există, și dvs știți foarte bine, există în regiunea noastră câțiva prim-miniștri care au candidat la prezidențiale, au pierdut și au fost foarte buni prim-miniștri. Dacă o să reușesc să merg pe acest drum, înseamnă că îmi fac datoria față de cei care m-au votat", a explicat primul-ministru.

Întrebat dacă mai vede în cadrul coaliției și alte persoane capabile să ocupe postul de premier, Victor Ponta a răspuns: "Categoric da!", însă nu a oferit exemple concrete în acest sens.

Vezi AICI interviul integral

Vezi și: Ce a recunoscut Ponta. Lucru nespus până acum despre alegeri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel