Viorel Bălan, adolescentul cu 90.000 de prieteni pe Facebook, INTERVIU

Viorel Bălan este unul dintre cei mai populari adolescenți din România. Puștiul în vârstă de 16 ani din județul Bacău este urmărit pe Facebook de 90.000 de oameni și este foarte apreciat pentru statusurile și filmulețele pe care le publică. 

Numărul prietenilor lui Viorel Bălan, de pe Facebook, crește într-un ritm uluitor. Adolescentul, prin intermediul DC News, a vrut să le transmită internauților un mesaj prin care le mulțumește pentru că îi urmăresc postările.

"A trecut aproape un an de când mi-am făcut profilul de Facebook public, un an în care am trecut prin multe rele și bune, dar totuși am trecut, iar voi cei care mă urmăriți sau mă aveți la prieteni ați fost alături de mine și vă mulțumesc! Acum, suntem peste 90.000 de persoane cu tot cu cei care mă au la prieteni, iar pe zi ce trece vă înmulțiți din ce în ce mai mulți și sper că așa veți face mereu. Nu regret nici acum ziua în care am început să fac postarile mele publice pentru că datorită vouă ușor, ușor am evoluat. Vă mulțumesc enorm de mult și sper ca peste încă un an să ne întâlnim de 10 ori mai mulți. Vă urez multă sănătate și tot ce vă doriți să vi se împlinească!
Cu respect, Viorel Bălan", a transmis băiatul.

Popularitatea i-a adus probleme

Se pare că popularitatea i-a adus probleme declanşând invidia unui colegul de-ai său mai mare,  care într-o zi, în timpul unei pauze, l-a bătut pe Viorel de la snopit, adolescentul fiind internat în spital. Incidentul a avut loc chiar în şcoală, pe holul colegiului, scena fiind surprinsă pe camerele de supraveghere ale unităţii. Adolescentul ne-a mărturisit că nu a mai avut parte de astfel de episoade.

"Amenințările au cam dispărut, la fel și episoadele urâte. Deci, nu am mai avut probleme și sper că nici nu o să mai am. Oricum am trecut prin multe și asta a fost doar o lecție de viață, iar cei care poate nu mă suport, sper să înțeleagă că nu sunt o persoană atât de rea, ci dacă vor să îmi fie prieten eu nu le refuz asta. Nu sunt o persoană cu fițe sau ceva de genul, am rămas la fel ca și înainte să fiu cunoscut", ne-a mai zis Viorel Bălan.

Secretul celor 90.000 de prieteni virtuali de pe Facebook

Întrebat cum a reușit să strângă aproape 100.000 de prieteni virtuali, Viorel Bălan a zis: "Secretul constă în comportamentul pe care îl ai și în dragostea pe care o depui pentru ceea ce faci, iar dacă îți dorești cu adevărat să faci un lucru indiferent de situație și nu te dai bătut, continui până la capăt cu acel lucru pe care ți l-ai propus... sigur vei avea și rezultate destul de mari".

Cel mai emoționant mesaj primit

"Eu unul nu-i consider pe cei care mă urmăresc fani, ci prieteni, iar daca ar fi să aleg un mesaj acesta ar fi: "Viorel de admir, sunt primul tău fan,întotdeauna ți-am luat apărerea de la oamenii răi,mi-ar place enorm de mult să mă adaugi în lista ta de prieteni , ca eu tot am încercat dar îmi zice că nu mai accepți cereri de prietenie. Iți multumesc mult de tot." primit de la An Di", a mai spus Viorel Bălan pentru DC News.

Plan pentru viitor

Întrebat dacă ar vrea să obțină venituri cu ajutorul paginii sale de Facebook, adolescentul ne-a zis: "M-am gândit să încep și să fac ceva din care și cei care îmi urmăresc pagina de facebook să fie mulțumiți de ceea ce fac iar veniturile să vină dintr-o muncă muncită pentru că nu aș vrea să profit de pe urma lor prin anuminte metode care le-aș putea găsi la orice pas", a conchis Viorel Bălan.

Postare share-uită de 106.000 de persoane


 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel