KLAUS IOHANNIS, AUDIENȚĂ Realitatea TV. INTERVIU cu Rareș Bogdan

Joi seară, începând cu ora 21.30, Antena 3 a avut audiențe remarcabile, cu atât mai mult cu cât președintele Klaus Iohannis a fost invitat la Realitatea TV.

VEZI ȘI: EXCLUSIV. Ciutacu, după interviul lui Iohannis pentru Realitatea TV: "Încercarea lui Rareș Bogdan, patetic de ridicolă"

Realitatea TV a fost pe poziția a cincea în clasamentul audiențelor, cu o medie de aproape jumătate de milion de români în fața televizoarelor. 

NAȚIONAL

La nivleul întregii țări, interviul cu președintele Klaus Iohannis a fost urmărit pe Realitatea TV de 470.000 de români pe minut. Pe intervalul emisiunii lui Rareș Bogdan (21.00-22.30), Realitatea TV a fost pe poziția a cincea, după Pro TV (aproape două milioane de români medie cu filmul În spatele liniilor inamice), Kanal D (cu serialul Yaman), Antena 1 (Burlacul) și Antena 3.

URBAN

La orașe, media interviului de la Realitatea TV a fost de 310.000 de telespectatori pe minut. Postul de știri a fost pe locul cinci, după Pro TV, Kanal D, Antena 1 și Antena 3.

COMERCIAL

Din telespectatorii interviului cu Klaus Iohannis de la Realitatea TV, peste 100.000 au fost din targetul comercial. Pe acest segment (18-49 de ani), postul de știri a fost pe pozția a șasea pe intervalul de difuzare, arată Pagina de Media.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel