SRI: Adepții ISIS au tranzitat inclusiv România

"Adepții ISIS au tranzitat inclusiv România", este anunțul făcut de SRI, informează Antena 3.

VEZI ȘI: Sorina Matei, dialog HALUCINANT. MIRCEA BADEA, reacție fabuloasă

Serviciul Român de Informaţii (SRI) a transmis, sâmbătă, într-un comunicat, că adepţi ai grupării Statul Islamic au tranzitat ţara noastră.

Comunicatul SRI vine în contextul declaraţiilor ministrului britanic de Externe, Philip Hammond, privind tranzitul prin România spre/dinspre Siria al unor persoane implicate în conflictul din regiune.

Radu Tudor a comentat acest subiect.

"Înainte de toate este o rugăminte subtilă din partea SRI să adoptăm mai repede Legea Big Brother. Trecând peste această subtilitate a SRI, este absolut evident că din punct de vedere geografic, România a reprezentat tot timpul un punct de tranzit al cetățenilor din Orientul Mijlociu spre Europa Occidentală. Aceste chestiuni se întâmplă de 40-50 de ani. Evoluțiile au devenit mai dramatice. (...) Alarma antiteroristă care a fost declanșată în plan general în Europa, după atacul din Franța, ne include și pe noi ca țară. Dacă nu facem un efort aliat în interiorul UE, teroriștii vor lovi acolo unde măsurile sunt mai relaxate", a zis Radu Tudor la Antena 3.

Cu toate acestea, jurnalistul a subliniat că, cel puţin deocamdată, România este implicată în acest fenomen la nivel de escală. Şi este foarte important să rămână aşa, "ca nu cumva aceste elemente fundamentaliste să rămână pe teritoriul României", a mai spus Radu Tudor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel