Hurezeanu, în Love stories, la Metropolis. Luptă sufletească din care nimeni nu iese învingător

“Love stories” este o piesă de teatru a autorului Radu F. Alexandru care se joacă la Teatrul Metropolis. Maia Morgenstern, Mircea Rusu, Alexandru Pavel și Diana Cavallioti sunt actorii care dau viață personajelor.

Piesa este realizată cu participarea lui Emil Hurezeanu. Vorbim despre o proiecție centrală care aduce în acțiune rolul povestitorului, un scriitor care s-ar inspira din viața cuplurilor. Lui Emil Hurezeanu îi este atribuit un personaj care pentru unii ar putea părea inutil, fără sens pentru rostul acțiunii.

Ceea ce pare a fi o poveste siropoasă de dragoste este, de fapt, o luptă sufletească din care nimeni nu iese învingător.  

Două generații, două cupluri - părinți și copii, o emoționantă poveste a căutărilor de sine, un labirint al emoțiilor și dramelor existențiale, un spectacol care vorbește despre acceptare și autenticitate. Despre fascinanta relație între autor și personajele lui.

Povestea "Love Stories"

Povestea începe cu Giulia (Diana Cavallioti) care își anunță iubitul că este gravidă, iubit cu care nu are o relație foarte bună. Dan (Alexandru Pavel) merge acasă să-și anunțe părinții că se va căsători, deși până mai ieri nu era pregătit să facă marele pas. Mama sa (Dana - Maia Morgenstern), nu este de acord cu decizia fiului din teama de a nu-și distruge viitorul. 

Dramaturgul sugerează că mariajul părinților ar fi în impas. Până aici toate bune, cu promisiuni pentru dezvoltarea conflictului. După zece luni de la nașterea copilului și cuplul tânăr este în prag de destrămare pentru că relația sa erotică nu mai există... Giulia destăinuind că este lesbiană. Finalul șochează prin faptul că soțul Danei se sinucide, dar nu înainte de a-i trimite un ultim mesaj: "Iartă-mă"... mesaj la care nu a primit răspuns. Piere într-un oribil accident de mașină.

Ultima scenă rămâne întipărită în mintea spectatorului ca o adevărată lovitură - Dana așezată pe un scaun, îmbrăcată în sacoul pe care l-a purtat soțul ei în momentul accidentului. Este genul de piesă de la care nu ai cum să nu pleci cu ochii împăienjeniți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel